Merhaba arkadaslar, yeni Vestel nfk 540 ion buzdolabı aldım, kurulumunu Vestel servis yaptı 6 saat sonra çalıştırın dedi , bende ertesi sabah buzdolabını çalıştırdım , bana normal gelmeyen cızırtılı bir ses vardı , herhalde yeni açtığımdan diyerek o şekilde bırakıp dışarı çıktım , akşam geldiğimde baktım aynı ses devam ediyor , kurulumu yapan arkadaşı aradım yarın bakarım dedi , ertesi gün geldiğinde ses yoktu normal çalışıyor dedi , ses olmamasının sebebi buzdolabı çalışmıyor sanki dinlenme modunda gibiydi, kapılarını açtım ayar yükselttim felan calistiramadim , serviste normal dedi gitti, bir süre sonra ses yine gelmeye başladı buzdolabını öne çektim dinledim , arka sol iç tarafından su kaçırma sesi gibi bir ses geliyor, hani hortumu musluğa takarsinizda fışır fışır kacirirya aynı öyle bir ses, bu ses çok sidddetli bir ses değil ama normal bir ses gibi gelmedi bana, soğutmasın da sıkıntı görmedim , bu ses normal mi yoksa böyle bir ses gelmemesi mi lazım , fikri olan arkadaşların yazmasını rica ederim,