Bende de 2008-9 dan beri halen daha kullandığım 14 yaşında bir SHARP LC-42SB55E var ve 2-3 sene öncesine kadar çok da mutluydum görüntüsünden vs. Ama sanırım 5-6 sene evveldi, güç girişinde bir sıkıntı oldu, yetkili servis çok para ister diye tamirciye verdik, o da sıkıntıyı çözdü tabi. Fakat 2 seneye bu sefer paneli Ghost Screen sorunu çıkarmaya başladı ve akabinde bir kaç ay içinde panelin tamamı kararmaya başladı ve sol yarısını neredeyse kaplayacak bir bölümü de %60 karardı. Işık-kontrast vs tüm ayarlarını 100 lere kadar çıkardım ince bi ayar yaptım da ancak tolere edebileceğim kullanıma getirdim. Kabaca 4-5 sendir de o şekilde kullanıyorum fakat bu durumda çok sıkıldım tabi.. Bu başlığı görünce de bir bakındım sharp ne alemde diye ama kullanıcı tv lerine dair bir ürünü, servisi, hizmeti vs kalmamış sanırım. Sizce ben bu cihazı kime, nasıl işlemlerden geçirtsem de yeniden hayata döndürsem ??
Fotoğrafları da bu şekilde..
Adem hocam benim durumuma ne dersiniz acaba, var mıdır bir düşünceniz? Bugün Kadıköy Ece Elektronik'i aradım ama illa ki TV nin modeli neyse o panel ile değiştirilir 42" başka bir panel kullanılmaz, yani size yapabileceğimiz bir şey yok dediler. Ben anlamıyorum ki, onca TV karma panel oluyor da benim tv nin paneli muadili bir panelle neden değiştirilemiyor? Şu karartılar olmasa bence daha bi 10 sene iş görür bu TV MiStick'le falan da.. Bi akıl alayım sizlerden hocam. Herhangi bir çözümü varsa koşturmaktan gocunmam.. Şimdiden teşekkürler. Adem Helvacı TEKNOwest F fikoloji Umut Barış M metagu