Aragorn
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,892
- 47
Ben buralardayım sen çok yoğunsun diye ses etmiyorum Ustacım saygılar ?Özgürüm nasılsın? Görüşemiyoruz seninle bu aralar :(
Ben buralardayım sen çok yoğunsun diye ses etmiyorum Ustacım saygılar ?Özgürüm nasılsın? Görüşemiyoruz seninle bu aralar :(
Seviyorum seniBen buralardayım sen çok yoğunsun diye ses etmiyorum Ustacım saygılar ?
Düşündüm de Dostlar;
3-5 veya 10 yıl sonra, Allah uzun ömür verir de forum halen ayakta olursa bu satırlar bizler için de yazılacak.
Bir gün burada ''Gün Oksay Ölmüş Allah Rahmet Eylesin'' diyeceğiz veya bir gün ''Bu mecradan bir Adem Helvacı geldi geçti'' diye yazacaksınız. Rahmet okuyanı olacak, ''Ateşi bol olsun' diyeni olacak ama bir şekilde yazılacak.
Nefes filmindeki o sahne gibi, 45 saniyelik her şey..
Hem hatırlayalım, hem de tüm GERÇEK ŞEHİTLERİMİZE bir rahmet okuyalım madem Seyfi Dursunoğlu vesilesi ile.
Bu vatan için gözünü kırpmadan canını veren tüm kahramanlarımıza, silah arkadaşlarına, komutanlarımıza, İstiklal şehitlerine rahmet olsun. Gazilerimize selam olsun. Saygılarımla..
''Ne verirsen elinle, O gider seninle'' felsefesiAynı şeyleri bende düşünüyorum... Umarım ki, iyi şeyler bırakmışızdır şu yalan dünyaya.