Selam

Mesuti Çevrimdışı

Mesuti

Yeni Üye
25 Eyl 2018
21
48
Merhaba

Adım Mesut İstanbul 42 yaşındayım.
9-10 yıldır kullandıgım Beko marka Plazma tv arızalandı ve bu siteyi buldum iyi ki bulmuşum geçen hafta Çarşamba'dan bu zamana kadar forumda tavsiyeler bölümünde 65.sayfaya gelebildim tek tek satır satır okuyorum.
Ado bey ve Albenez beyin bilgileri paylaşımları önerilerini.Bu özveri için önce Adem beye ekibine sayfa yöneticilerine Albenez abiye fikir öneri sunan herkese teşekkür ediyorum.
Siteye üye oldum çünkü para ödeseniz bu kadar bilgiyi satın alamazsınız....
Tekrar Adem bey teşekkür ederim.
İyi çalışmalar.
Saygılar.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Merhaba

Adım Mesut İstanbul 42 yaşındayım.
9-10 yıldır kullandıgım Beko marka Plazma tv arızalandı ve bu siteyi buldum iyi ki bulmuşum geçen hafta Çarşamba'dan bu zamana kadar forumda tavsiyeler bölümünde 65.sayfaya gelebildim tek tek satır satır okuyorum.
Ado bey ve Albenez beyin bilgileri paylaşımları önerilerini.Bu özveri için önce Adem beye ekibine sayfa yöneticilerine Albenez abiye fikir öneri sunan herkese teşekkür ediyorum.
Siteye üye oldum çünkü para ödeseniz bu kadar bilgiyi satın alamazsınız....
Tekrar Adem bey teşekkür ederim.
İyi çalışmalar.
Saygılar.

Yani aslında ardığı bilgiyi bulmuş ve almış olmasına rağmen çekip gitmek yerine sırf teşekkür etmek için üye olacak/olmuş/olan insanlar var ise, içimizdeki umut ışığının sönmemesi de gayet normal o halde.

Ben de size teşekkür ediyor ve ''Hoşgeldiniz'' diyorum :ok

Mesuti Çevrimdışı

Mesuti

Yeni Üye
25 Eyl 2018
21
48
Yani aslında ardığı bilgiyi bulmuş ve almış olmasına rağmen çekip gitmek yerine sırf teşekkür etmek için üye olacak/olmuş/olan insanlar var ise, içimizdeki umut ışığının sönmemesi de gayet normal o halde.

Ben de size teşekkür ediyor ve ''Hoşgeldiniz'' diyorum :ok

Hoşbuldum. Tabiki bu kadar bilgiyi tavsiyeyi hiçbir yerden almak kolay değil.Bir teşekkür etmek emeğe saygı duymak çok zor olmasa gerek. Bende / herkes forumda geziniyor okuyorsa bir zahmet üyeliğinide yapıp yazma zahmetinde bulunması gerekir.
Tekrar bilgi paylaşımlarınız için hepinize teşekkür ederim.
Takibe ve ÖĞRENMEYE devam :mutlu:ok:ok

Geri
Üst Alt