Hoşgeldiniz.Selam herkese saglikli ve hayirli günler dilerim
Hoş geldiniz
Slm benim size tv aciklama sozum vardi sadece resimlerinin bir faydasi dokunurmu forma..tv özelliklerinden pek anlamam da ..size mahcup olmak istememProfil Resmi Çok Güzel, elinize sağlık
Sizin güzel gönlünüzden nasıl geçiyorsa öyle devam edin hiç sıkmayın kendiniziSlm benim size tv aciklama sozum vardi sadece resimlerinin bir faydasi dokunurmu forma..tv özelliklerinden pek anlamam da ..size mahcup olmak istemem
Hb tsklerHoşgeldiniz merhabalar .
Slm kardesim 10 dakikalik tv videosunu nasil yuklerim acaba forma yardimci olurmusun..youtube deme bana anlamam ve üyeligimde yok..Hoşgeldiniz merhabalar .
hocam 10 dklık video yu bildiğim kadarıyla malesef foruma yükliyemezsiniz. youtube işin aslı kolaylıkla yüklenebilir.Slm kardesim 10 dakikalik tv videosunu nasil yuklerim acaba forma yardimci olurmusun..youtube deme bana anlamam ve üyeligimde yok..
Tskler kardesim youtubeye uye olanlar yukler belki...ben ilgilenemem orasiyla...allah kolaylik versin emegi gecenlere..hocam 10 dklık video yu bildiğim kadarıyla malesef foruma yükliyemezsiniz. youtube işin aslı kolaylıkla yüklenebilir.
Ado hocam tv de kafama takilan soru isaretinede bir cvp verin lutfen....tv nin enine yatay olarak 1 er saniye ara ile acikyesil cizgi cikip kaybolmasi...neye bagli .ne yapmaliyim tekrarlarsa ve takipteyim birdaha karsilasmadim suan icin..simdiden tskler...Sizin güzel gönlünüzden nasıl geçiyorsa öyle devam edin hiç sıkmayın kendinizi