Sehpada duran 65 inç TV

lavanta

Aktif Üye
Puan 0
Çözümler 0
lavanta
Ben 65 inç samsung tv satın aldım. Ekran kırık çıktı, inşallah değişimden sonra kurulum yapılacak.
TV tek ayaklı. İlave ayak takılacak iki yer varmış. Sehpada duracağından ilave iki ayaklık daha taktırmak istiyorum. Bunları nasıl temin edebilirim?
Bilgisi olan var mı? Bunları servis getirir mi benim mi ayrıca almam lazım? Kutudan sadece bilinen tek ayaklık çıkıyor. Şu anki arızalı TV sehpada biraz sallanıyor güven vermiyor gibi.
Başka türlü bir önlem alınabilir mi?
Teşekkürler.

Yetkili servisten talep edebilirsiniz.

Sizin model için internette ayak baktım fakat hiçbir şey bulamadım. Servisi danışın olmadı vesa bağlantı yerlerinde duvara sabitleyecek birşeyler yaparız.

Sizin model için internette ayak baktım fakat hiçbir şey bulamadım. Servisi danışın olmadı vesa bağlantı yerlerinde duvara sabitleyecek birşeyler yaparız.
İlginize teşekkür ederim. Servis gelince soracağız. Gerekirse burada tekrar yazarım. İnşallah sıkıntı çıkmaz.

Servisten pek bir şey çıkmadı.
Şu işe yarar mı?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Geri
Üst Alt