Seg TV yarım ekran kararması

omrdml Çevrimdışı

omrdml 

Aktif Üye
19 Eyl 2019
354
İşin tamircilik tarafını bırakıp mantık yürütüyorum sadece. LED bar sağda ise, ledler dibinde ki alanı nasıl aydinlatamiyorda, 1mt ilerisi apaydinlik olabiliyor. Solda ise(ben karşılaşmadım) tüm sol taraf aydınlık ama 1 metre ilerisini aydinlatamiyor. Dled durumunu zaten değerlendirmiştim. Çift tarafta LED bar olma durumunu bu boyutlarda olması mümkün görmüyorum. Varsa olabilir mi, evet. Üstten de rastlamadım. Üstten aydınlatma olsaydı olabilirdi. Ustalar yorumlarını eklesin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Dled olup da 2 3 bar sönüp, diğerlerinin yanma durumu olabiliyorsa (ben rastlamadım) o zaman LED olabilir.

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Dled olup da 2 3 bar sönüp, diğerlerinin yanma durumu olabiliyorsa (ben rastlamadım) o zaman LED olabilir.
Ben de görmedim ömer ,gerçi benim baktıklarım hep 32'' tv , bir de arkadaşımın 40'' bakmıştım ,ama belki de bana denk gelmemiş de olabilir (gerçi çok da tv açıp bakmadığımı da belirteyim) :ok

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
dostlar tv yi söküp benim müdahale edebilecegim bir alan varmı toz vs. kaynaklı bir temizleme işi çözermi
Abi Tv yi Söktün Diğelim Led barlar yanmışsa nerden temin edecen hadi diğelimki ledlerin hepsi sağlam o zaman nasıl yapacaksın ? Elektronik olan bişeyi 1.sınıf usta anca tamir eder buradaki çoğu tamirci mesela bizim hatay için konuşuyorum kaç yere geçtim adam kendi işinin başında kalfaya çırağa iş bırakmıyor.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt