A Çevrimdışı adem48 Yeni Üye 12 Nis 2024 3 41 13 Nis 2024 #15 adem48' Alıntı: Seg tv 48 İnc logo gidip geliyor tv açılmıyor. Yardımcı olur musunux Genişletmek için tıkla ... Tv açıldı teşekkürler. kurulum olurken kanallar gelmedi. Nasıl ayarlayacağımı bişmiyorum adem48' Alıntı: Tv açıldı teşekkürler. kurulum olurken kanallar gelmedi. Nasıl ayarlayacağımı bişmiyorum Genişletmek için tıkla ... Şuan da kanal isimleri var sinyal yok. Ne yapmam lazım Oyla 0 Downvote
adem48' Alıntı: Seg tv 48 İnc logo gidip geliyor tv açılmıyor. Yardımcı olur musunux Genişletmek için tıkla ... Tv açıldı teşekkürler. kurulum olurken kanallar gelmedi. Nasıl ayarlayacağımı bişmiyorum adem48' Alıntı: Tv açıldı teşekkürler. kurulum olurken kanallar gelmedi. Nasıl ayarlayacağımı bişmiyorum Genişletmek için tıkla ... Şuan da kanal isimleri var sinyal yok. Ne yapmam lazım
A Çevrimdışı adem48 Yeni Üye 12 Nis 2024 3 41 13 Nis 2024 #16 adem48' Alıntı: Seg tv 48 İnc logo gidip geliyor tv açılmıyor. Yardımcı olur musunux Genişletmek için tıkla ... Sota' Alıntı: Biraz bekleyin yazılımı sunucuya aktarıyorum. Sağ üst kösedeki bildirim çanını ara ara kontrol edin yazılıma oradan ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler yardımınız için. Halloldu. Oyla 0 Downvote
adem48' Alıntı: Seg tv 48 İnc logo gidip geliyor tv açılmıyor. Yardımcı olur musunux Genişletmek için tıkla ... Sota' Alıntı: Biraz bekleyin yazılımı sunucuya aktarıyorum. Sağ üst kösedeki bildirim çanını ara ara kontrol edin yazılıma oradan ulaşabilirsiniz. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkürler yardımınız için. Halloldu.
Çevrimdışı Sota Root 6 Mar 2016 19,450 13 Nis 2024 #17 adem48' Alıntı: Çok teşekkürler yardımınız için. Halloldu. Genişletmek için tıkla ... tv sıfırlayıp tekrar kurun. Oyla 0 Downvote
adem48' Alıntı: Çok teşekkürler yardımınız için. Halloldu. Genişletmek için tıkla ... tv sıfırlayıp tekrar kurun.
4 Çevrimdışı 43Sbr Yasaklı Üye 18 Eki 2024 1 55 18 Eki 2024 #18 adem48' Alıntı: Seg tv 48 İnc logo gidip geliyor tv açılmıyor. Yardımcı olur musunux Genişletmek için tıkla ... Aynı durum bizim seg tv de de var logo geliyor açılmıyor nasıl çözeceğim bilmiyorum. Oyla 0 Downvote
adem48' Alıntı: Seg tv 48 İnc logo gidip geliyor tv açılmıyor. Yardımcı olur musunux Genişletmek için tıkla ... Aynı durum bizim seg tv de de var logo geliyor açılmıyor nasıl çözeceğim bilmiyorum.