evet Arçelik markası ve benzer kg Altus a göre tamburu daha geniş diye yazmışlar.Arçelik markasıymış.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Adem Helvacı
fiyatları aynı üstadım yoksa ucuz alanı alıp geçecektim.birde biryerde okuduğuma göre birinde sıcaklık ayarı değiştirilip sıkma ayarı değiştirilemezken diğerinde tam tersi durum söz konusuymuş.Ayrıca Flavel in yıkama sürelerinin çok uzun olduğundan bahsedilmiş. A+++ olduğu için yavaşmı ısıtıyor acaba?2 side aynı segmentte aynı özelliklere sahip, anneye , neneye alınabilecek makinedir. hangisi uygunsa alın geçsin
arçelikte de vardır ama vestelde garanti uzatma var ilave ücret ile 4 yıl daha garanti alıp 6 yıl garantili yapabilirsiniz
a++ gibi aldatmacalara kanmayınız. a++ dediğimiz olay sadece 'eco' programalrında geçerlidir bunun dışındakilerde A sınıfı olarak geçer.fiyatları aynı üstadım yoksa ucuz alanı alıp geçecektim.birde biryerde okuduğuma göre birinde sıcaklık ayarı değiştirilip sıkma ayarı değiştirilemezken diğerinde tam tersi durum söz konusuymuş.Ayrıca Flavel in yıkama sürelerinin çok uzun olduğundan bahsedilmiş. A+++ olduğu için yavaşmı ısıtıyor acaba?
peki işin özü hangisini almamı tavsiye edersiniz? Vestel çamaşır makinesini burda da pek önermiyorlardı yanlış hatırlamıyorsam.a++ gibi aldatmacalara kanmayınız. a++ dediğimiz olay sadece 'eco' programalrında geçerlidir bunun dışındakilerde A sınıfı olarak geçer.
seg olanda aynı şekildedir.
bütün üretimlerde pamuklu ve eko programı uzundur. 3 saat +/- civarıdır. bunun sebebi önceden makine su ile yıkardı ısıtması çok önemli değildi yani verdiğin 60 dereceyi bulmuş bulmamış, yıkamış yıkamamış önemli değildi
günümüzdeki makineler ısıtmayı iyi yapıp suyu az alıp program süresini uzatarak yıkama yapmaktadır.
işin özü;
pamuklu programlar 3 saat 7 kg yıkar 100 devir sıkar.
sentetik programlar 5 kg yıkar 800 devir sıkar.
hızlı programlar 2-3 kg yıkar
15 dk 1.5 kg yıkar.
ikiside 15 programlı kullanılacak program 1-2
eşim yok 10 programlı bulaşık makinesi olsun, yok çamaşır makinesi en iyisi olsun dedi. Şu an bulaşık makinesi eco 200dk - çamaşır makinesi beyazlarda sentetik 60/ renklilerde sentetik 40 yıkayıp duruyor
kullanan bir çok arkadaş vardı. onlardan yorum almak gerekir vestel üretimi 9 kg makine olsaydı önermezdim ama bu 9 kg değilpeki işin özü hangisini almamı tavsiye edersiniz? Vestel çamaşır makinesini burda da pek önermiyorlardı yanlış hatırlamıyorsam.
9 kg vestel ürünlerde sıkıntı mı vardı?kullanan bir çok arkadaş vardı. onlardan yorum almak gerekir vestel üretimi 9 kg makine olsaydı önermezdim ama bu 9 kg
2cihazdan hangisi içinize sinerse alabilirsiniz.
dediğim gibi arçeliktede garanti uzatmayı öğrenin. ona göre ilave garanti yaptırırsınız
Sıkıntı yok, Arçelik ile karşılaştırma yapsa idi Arçelik derdim. 7 kg için sıkıntı yok9 kg vestel ürünlerde sıkıntı mı vardı?
7kg makine olaral Flavel i mi alayım yoksa seg mi alayım şimdi?Sıkıntı yok, Arçelik ile karşılaştırma yapsa idi Arçelik derdim. 7 kg için sıkıntı yok
Flavel alabilirsiniz7kg makine olaral Flavel i mi alayım yoksa seg mi alayım şimdi?
teşekkürler hocam ilginiz için.Flavel alabilirsiniz