SEG MB97H059 KODLU TELEVİZYON YOUTUBE GİRME SORUNUM VAR ANLATILDIĞI GİBİ GÜNCELLEME YAPAMIYORUM

O Çevrimdışı

omrtrnc

Yeni Üye
16 Nis 2020
2
29
Merhabalar televizyonumu aldığımdan beri hiç güncelleme yapılmadı sürekli internete bağlı normalde YouTube çalışıyordu fakat 1 yıldır filan girmiyor iki televizyon olduğu için ilgilenmemiştik fakat tek televizyona düştük şuan o yüzden yapmam gerekiyor ama yazan işlemleri yapıyorum flash diski takıp ok tuşuna basılı tutup kabloyu takıyorum lamba yanıp sönüyor seg yazısı geliyor gidiyor sonra bekledikçe değişen bişey yok bu şekilde kapalı kalıyor televizyon. Yardım ederseniz sevinirim iyi çalışmalar herkese sağlıklı günler

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,011
Yanlış yazılım atmış olabilirsiniz veya yanlış yöntemle yüklemeye çalışmış da olabilirsiniz.
Ayrıca içindeki kart MB91,MB95 gibi kartlardan ise o kartlarda YouTube açılmıyor artık bilginiz olsun.

sametAKSU Çevrimdışı

sametAKSU

Aktif Üye
7 Nis 2020
295
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
hocam YouTube alt yapısnda son 1 yıl içinde 2 defa güncelleme oldu, bu yüzden çalışmıyor olabilirmi diye aklmıma geldi, 2 defa next 2023 güncelleme geldi
Samet şimdi piyasalarda uydu alıcısında1506 işlemcili tvler var Türkiyede ,tanberg powervu hak getire ,bırak youtube 'u :)
Ama bizim tvler de halen biss çözüyoruz diye,diğer markalara hava atıyoruz ,bizde youtube tarayıcıdan giriyor ,uydu alıcılarında farklı yöntemle giriyor ,ana ekranları farklıdır biliyorsun,smart farklı uydular farklı.

O Çevrimdışı

omrtrnc

Yeni Üye
16 Nis 2020
2
29
Konuya barkodu ekliyorum dostlar teşekkürler umarım sorun çözülür.

Geri
Üst Alt