teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 23,218
- 65
Teşekkür ederim ama bu işi çözmeye karar verdiğimi belirteyimOlsun sağlık olsun önemli değil yine de zahmet edip bakmışsınız elinize sağlık![]()

Teşekkür ederim ama bu işi çözmeye karar verdiğimi belirteyimOlsun sağlık olsun önemli değil yine de zahmet edip bakmışsınız elinize sağlık![]()
bakayım bende varmıdıTeşekkür ederim ama bu işi çözmeye karar verdiğimi belirteyim![]()
Sanki vermiştim sanıyorum ama bilemedim şimdibakayım bende varmıdı![]()
Heyecanla bekliyorum o zamanTeşekkür ederim ama bu işi çözmeye karar verdiğimi belirteyim![]()
Evet gözüküyorS seyfi998 Merhaba tvnize tivo güncellemesi geldi mi geldiyse diğer uygulamalarda gözükmeye başladı mı?
Lite smart olayı bitti o zaman artık sevindim sizin adınıza Disney plus ve intenet tarayıcısı filan da geldi mi bu arada diğer tüm uygulamalarla birlikte?Evet gözüküyor
Tarayıcı açamadım da Disney plus olması lazımLite smart olayı bitti o zaman artık sevindim sizin adınıza Disney plus ve intenet tarayıcısı filan da geldi mi bu arada diğer tüm uygulamalarla birlikte?
Benim Seg Tv'de o günleri görebilseydi keşke ama gittiTarayıcı açamadım da Disney plus olması lazım
ufak tefek yazılım hataları var da çözerler sanırım.Sattınız mı?Arıza mı yaptı?Benim Seg Tv'de o günleri görebilseydi keşke ama gitti![]()
Garantisi bitmesine 1 hafta kala panel arızası verdi siyah beyaz gri şekilde dikey çizgiler çıktı değişimle yerine regal 58r66u01 verdiler sanırsam segdeki panelde 6 adet cof olmasından dolayı erken bozuldu herhalde yerine verilende 12 adet cof var umarım sizde aynı sorun yaşamazsınızufak tefek yazılım hataları var da çözerler sanırım.Sattınız mı?Arıza mı yaptı?
Daha iyi bir TV vermişler sanırım.Garantisi bitmesine 1 hafta kala panel arızası verdi siyah beyaz gri şekilde dikey çizgiler çıktı değişimle yerine regal 58r66u01 verdiler sanırsam segdeki panelde 6 adet cof olmasından dolayı erken bozuldu herhalde yerine verilende 12 adet cof var umarım sizde aynı sorun yaşamazsınız
![]()
Teşekkür ederim sanırsam daha iyi gibi eskisi mb180 g32 1,25gb ramli anakart yeni tv mb180 g31 1,5gb ramli müşteri hizmeti daha iyi görüntü işleme olduğunu söyledi sanırsam anakartın biraz daha iyi olmasından ve memc gibi yazılımsal ekstra görüntü işleme teknolojileri açık olduğundan dolayı herhalde (eskisi yazılımsal 800hz yenisi yazılımsal 1800hz);onun haricinde eskisi boe ips paneldi (va tabanlı diye geçiyor gerçi ama) bu ise chot marka va panel birde cihaz yeni üretim olduğu için yeni kasa olarak geldi ben eskisinden memnundum görüntü olarak filan olsun sadece uygulama sorunu vardı lite smart olduğu için Netflix Amazon prime ve YouTube vardı şimdi tivo güncellemesi ile diğer tüm uygulamalarda geldi neyse bu cihaz daha uzun ömürlü olur umarım benim içinDaha iyi bir TV vermişler sanırım.
İyi günlerde kullanın.
Geçmiş olsun güle güle kullanınTeşekkür ederim sanırsam daha iyi gibi eskisi mb180 g32 1,25gb ramli anakart yeni tv mb180 g31 1,5gb ramli müşteri hizmeti daha iyi görüntü işleme olduğunu söyledi sanırsam anakartın biraz daha iyi olmasından ve memc gibi yazılımsal ekstra görüntü işleme teknolojileri açık olduğundan dolayı herhalde (eskisi yazılımsal 800hz yenisi yazılımsal 1800hz);onun haricinde eskisi boe ips paneldi (va tabanlı diye geçiyor gerçi ama) bu ise chot marka va panel birde cihaz yeni üretim olduğu için yeni kasa olarak geldi ben eskisinden memnundum görüntü olarak filan olsun sadece uygulama sorunu vardı lite smart olduğu için Netflix Amazon prime ve YouTube vardı şimdi tivo güncellemesi ile diğer tüm uygulamalarda geldi neyse bu cihaz daha uzun ömürlü olur umarım benim için
Teşekkür ederimGeçmiş olsun güle güle kullanın