teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 23,102
- 65
Teşekkür ederim ama bu işi çözmeye karar verdiğimi belirteyimOlsun sağlık olsun önemli değil yine de zahmet edip bakmışsınız elinize sağlık![]()

Teşekkür ederim ama bu işi çözmeye karar verdiğimi belirteyimOlsun sağlık olsun önemli değil yine de zahmet edip bakmışsınız elinize sağlık![]()
bakayım bende varmıdıTeşekkür ederim ama bu işi çözmeye karar verdiğimi belirteyim![]()
Sanki vermiştim sanıyorum ama bilemedim şimdibakayım bende varmıdı![]()
Heyecanla bekliyorum o zamanTeşekkür ederim ama bu işi çözmeye karar verdiğimi belirteyim![]()
Evet gözüküyorS seyfi998 Merhaba tvnize tivo güncellemesi geldi mi geldiyse diğer uygulamalarda gözükmeye başladı mı?
Lite smart olayı bitti o zaman artık sevindim sizin adınıza Disney plus ve intenet tarayıcısı filan da geldi mi bu arada diğer tüm uygulamalarla birlikte?Evet gözüküyor
Tarayıcı açamadım da Disney plus olması lazımLite smart olayı bitti o zaman artık sevindim sizin adınıza Disney plus ve intenet tarayıcısı filan da geldi mi bu arada diğer tüm uygulamalarla birlikte?
Benim Seg Tv'de o günleri görebilseydi keşke ama gittiTarayıcı açamadım da Disney plus olması lazım