Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gelin Sota korkutuyor beni zaten kredi kartın cebinde hazır olsun bi bakmışım eczaneyi basıyorsunuz yada işte bizim buraları hadi canım nerde künefeler
Ben hergün çekiyorum demin bizim arkadaşada dedim korona var dedim kim dedi aha dedim karşıda dedim güldü.Benim yerimde başkası olsa kesin cinayetten yargılanmıştı.
Ben hergün çekiyorum demin bizim arkadaşada dedim korona var dedim kim dedi aha dedim karşıda dedim güldü.Benim yerimde başkası olsa kesin cinayetten yargılanmıştı.
Zaten kanun yayınlandı marketler için. Eczanenizde de 1 metre kuralı ve sınırlı sayıda müşteri alma kuralını uygulayın.
Ben ekmek almaya gittiğimde içerdeki müşterinin çıkmasını bekliyorum.
Zaten kanun yayınlandı marketler için. Eczanenizde de 1 metre kuralı ve sınırlı sayıda müşteri alma kuralını uygulayın.
Ben ekmek almaya gittiğimde içerdeki müşterinin çıkmasını bekliyorum.
Ya aklıma takıldı bu korona benim kullanıcı ismim koro diğe forumda ilk bana sararsa ne olacak Şu koroyo bi ziyaret edeyim benim nüfüsa yakın bişey almış demiyesin.