SEG 58SBU725 17MB180E Anakart Full Yazılım Talebi

H Çevrimdışı

hsirkeci

Yeni Üye
11 Haz 2025
3
44
SEG 58SBU725 17MB180E Anakartlı televizyonum hdmi ile PC bağlantısı yaparken hdmi girişleri yanarak hem PC ekran kartı hem de TV kullanılmaz hale gelmişti. TV için bir kart satınaldım ama TOSHIBA yazısı "HIBA TOS" şeklinde sanki ekran ikiye bölünüp sağ taraf solda çıkıyor gibi geliyor sonra sönüp bir işlem yaptırmıyor. Bu sorun yazılım yüklenerek giderilebilir mi?

Kart, satın aldığım sitedeki görüntüsünden farklı (ilave bir USB portu mevcut) ve benim bozuk kartla birebir aynı değil. Yardımcı olabilseniz sevinirim. Teşekkürler.

TV Arka Etiket
TV-Arka-Etiket.jpg

TV İç Etiket
TV-Ic-Etiket.jpg

Eski Kart
Eski-Kart.jpg

Yeni Kart
Yeni-Kart.jpg

Yeni-Kart-Kodlar.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,818
Alt kısımdaki kumanda ve tuş grubu bölümü soketleri uygun değil karta müdahale etmeden iade edin.

H Çevrimdışı

hsirkeci

Yeni Üye
11 Haz 2025
3
44
Uzaktan kumandayı nasıl kullanacaksınız. Kullanılıyor mu? Çalışıyorsa yeni kartın üst beyaz kısmında yazılı olan rakam dizisini aynı şekilde buraya yazın.
Teşekkür ederim ilginize... Kartı aldığım arkadaş tuş çalışmaz, kumanda çalışır yazılım güncelleyelim dedi, yazılımı da gönderdi ama dediğiniz gibi zannediyorum kumanda çalışmadı ve yükleme başlamadı. Kartı geri gönderip aynından bulmaya çalışacağım artık.

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
15,818
Teşekkür ederim ilginize... Kartı aldığım arkadaş tuş çalışmaz, kumanda çalışır yazılım güncelleyelim dedi, yazılımı da gönderdi ama dediğiniz gibi zannediyorum kumanda çalışmadı ve yükleme başlamadı. Kartı geri gönderip aynından bulmaya çalışacağım artık.
Rica ederim.

Geri
Üst Alt