Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Arkadaşlar Selam;
Her zaman ultra mega özellikleri olan ürünler değil, daha halk tipi, daha alınabilir ve ilgi çekebilecek, ihtiyaç karşılayabilecek ürünleri de incelediğimizi biliyorsunuz.
Bu anlamda potansiyel alıcıları için konubaşlığında geçen SEG marka SCF7620 model Televizyonu sökerek inceledim.
Zaten bildiğiniz detaylar olması nedeniyle bu tarz ürünlerde çok fazla görsel kullanmıyorum malum mobil kullanıcılarımız yoğun. Bu nednele sadece yazlı bilgi paylaşmayı uygun gördüm.
Ürünümüz FHD SAMSUNG VA panel ve MB211 anakartlı bir üründür. Daha önce aynı ürün MB97 anakart ile de üretilmişti bu nedenle çok düşük bir olasılık olsa da özellikle Carrefoure depolarında tek tük kalmış eski ürünlerden size denk gelebilme olasılığını göz ardı etmemenizi rica ederim.
Evet belirttiğimiz gibi üründe SAMSUNG panelimiz var
Panelimizin tipi VA
Anakartımız FHD MB211
HD DVB-T/C/S2(HEVC)
1 scart
2 hdmı
1 usb
Optic Out
GERMAN+NICAM STEREO
Dled BMS panel
CI+
Connectivity
DLNA
HBB TV
Open Browser
Gibi özellikler Bu TV miz ile birlikte bize sunulan özellikler arasındadır.
wifi widi bt gibi özellikler bu modelde bulunmamaktadır.
Talep eden arkadaşlar olursa kullanım kılavuzunu ekleyebilirim :
Her zaman ultra mega özellikleri olan ürünler değil, daha halk tipi, daha alınabilir ve ilgi çekebilecek, ihtiyaç karşılayabilecek ürünleri de incelediğimizi biliyorsunuz.
Bu anlamda potansiyel alıcıları için konubaşlığında geçen SEG marka SCF7620 model Televizyonu sökerek inceledim.
Zaten bildiğiniz detaylar olması nedeniyle bu tarz ürünlerde çok fazla görsel kullanmıyorum malum mobil kullanıcılarımız yoğun. Bu nednele sadece yazlı bilgi paylaşmayı uygun gördüm.
Ürünümüz FHD SAMSUNG VA panel ve MB211 anakartlı bir üründür. Daha önce aynı ürün MB97 anakart ile de üretilmişti bu nedenle çok düşük bir olasılık olsa da özellikle Carrefoure depolarında tek tük kalmış eski ürünlerden size denk gelebilme olasılığını göz ardı etmemenizi rica ederim.
Evet belirttiğimiz gibi üründe SAMSUNG panelimiz var
Panelimizin tipi VA
Anakartımız FHD MB211
HD DVB-T/C/S2(HEVC)
1 scart
2 hdmı
1 usb
Optic Out
GERMAN+NICAM STEREO
Dled BMS panel
CI+
Connectivity
DLNA
HBB TV
Open Browser
Gibi özellikler Bu TV miz ile birlikte bize sunulan özellikler arasındadır.
wifi widi bt gibi özellikler bu modelde bulunmamaktadır.
Talep eden arkadaşlar olursa kullanım kılavuzunu ekleyebilirim :