SEG 43SRB900 43 İnç 4K TV 8.999 TL - Vade Farksız 3 Taksit

ehm123

Vip Üye
Puan 43
Çözümler 0
ehm123
En ucuz 4K televizyon. Tivo Vestel'in çıkarttığı yeni bir işletim sistemi bilmeyen varsa.

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

50 inç versiyonu da 10.619 TL:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

The_SreT Tivo'lu televizyonun ömrü ne olur sence? 2020'de çıkmış 32 inç 768P televizyonlar bile Tivo güncellemesi aldı.

Son düzenleme:
Daha önce Tivo marka Tv Box kullanmıştım ancak Sei Robotics üretimiydi. Tivo yazılımı olan bir Tv kullanmadım ama çok önce forumda başlık açılmıştı, çoğu kişi beğenmemişti.

Daha önce Tivo marka Tv Box kullanmıştım ancak Sei Robotics üretimiydi. Tivo yazılımı olan bir Tv kullanmadım ama çok önce forumda başlık açılmıştı, çoğu kişi beğenmemişti.
Ömrüne ne diyorsun? 2020 yılında çıkmış 32 inç 768P televizyona bile Tivo güncellemesi vermeleri çok uzun ömürlü olduğunu göstermez mi? Mesela konuda ki televizyon kaç yıl gidebilir yazılım olarak?

Ömrüne ne diyorsun? 2020 yılında çıkmış 32 inç 768P televizyona bile Tivo güncellemesi vermeleri çok uzun ömürlü olduğunu göstermez mi? Mesela konuda ki televizyon kaç yıl gidebilir yazılım olarak?
1-2 Güncelleme daha yaparlar sonrası bilinmez. Çünkü Android haricinde VİDA ve FİRE işletim sistemli tvler üretilmeye başlandı.
İlk mesajınızdaki tv için evde tv yok dediğinize değmez alınır.

Fire işletim sistemli tvler ne zaman çıkacak yoksa sadece yurtdışı cihazlarında mı olacak ve tivo vidaa işletim sistemli tvlere güncellemeyle gelme ihtimali var mı? By_Trol

Fiyat 8.999 TL'e düştü. Bu fiyatta yakında 1080P TV kalmayacak yapıştırın geçin.

Fire işletim sistemli tvler ne zaman çıkacak yoksa sadece yurtdışı cihazlarında mı olacak ve tivo vidaa işletim sistemli tvlere güncellemeyle gelme ihtimali var mı? By_Trol
FIRE işletim sistemli tvler şu an sadece REGAL markasında üretilmeye başlandı. Güncelleme ile geleceğini sanmıyorum yaklaşık bir yıldır güncellemeler manuel olarak değil internet üzerinden (Ota) Gerçekleşiyor.

FIRE işletim sistemli tvler şu an sadece REGAL markasında üretilmeye başlandı. Güncelleme ile geleceğini sanmıyorum yaklaşık bir yıldır güncellemeler manuel olarak değil internet üzerinden (Ota) Gerçekleşiyor.
İnternette bulamadım fire işletim sistemli regal televizyon modellerinden daha çıkmadı yeni mi çıkacak?

Geri
Üst Alt