SEG 42sd6100 YouTube Sorunu

V Çevrimdışı

VEDAT ÖĞÜT

Yeni Üye
21 Kas 2019
9
49
İyi akşamlar tlf dan TV ye YouTube açılmayan YouTube sorununu çözdüm.
Öncelikle TV de yüklü olan tüm uygulamaları sildim.youtube dahil.sadece kendi tarayıcısı kaldı.Böylelikle tlfondan yotubu açtım orda da TV'ye bağlandım.film izledim saatlerce donma olmadı yok YouTube desteğini çekmiş bence rem sorun .hafızası az olduğundan güncellemede yapmayın.hayırlı akşamlar.

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
Öncelikle TV de yüklü olan tüm uygulamaları sildim.youtube dahil.sadece kendi tarayıcısı kaldı.Böylelikle tlfondan yotubu açtım orda da TV'ye bağlandım.film izledim saatlerce donma olmadı yok YouTube desteğini çekmiş bence rem sorun .hafızası az olduğundan güncellemede yapmayın.hayırlı akşamlar.
Zaten düşük donanım ve eski teknoloji için yeni sürüm youtube gelmiyor yani destek çekilmiş oluyor

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Selam, uygulamaları nasıl sildiniz

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
sanırım arkadaş modlama yapmış android dışında ne program eklenir nede silinir benim bildiğim:deli:deli:deli

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
sonuç ta tv den açılmıyor widi yoluyla tlf dan tv ye aktarım yapılmış anladığım kadarıyla

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Sorunu çözmemiş, ötelemişsiniz.

Yok destek çekmiş bilmemne tarzı posta koyar tarzda söylemlerle arkadaşlarıma burada laf söylemenize müsaade etmem.

O tv nin donanımının yetersiz olduğu, bu nedenle youtube güncellemelerini çekemediği, Yetersiz ram kapasitesi nedeniyle daha güncel yazılımların yüklenebilme çalışmaları esnasında anakartın çöktüğü bu nedenle firmanın artık istese de destek veremediği BİN KERE yazıldı forumda, o nedenle size kısa yoldan Destek Çekildi denmesini küçümser tarzda yazmanızı da hoş görecek değiliz.

O anakartta sorunu hiç bir şekilde çözemezsiniz. ÇÖZDÜM diyebilmeniz için ramleri söküp değiştirmeniz lazım ki bu sadece ram yükseltmekle düzelecek bir sorun da değil.

Ayrıca söylermisiniz MB9X anakartlı bir tv den nasıl uygulama sildiniz? Biz de öğrenmek, tecrübelerinizden faydalanmak isteriz. Bilmiyoruz da biz silmeyi..

V Çevrimdışı

VEDAT ÖĞÜT

Yeni Üye
21 Kas 2019
9
49
Sorunu çözmemiş, ötelemişsiniz.

Yok destek çekmiş bilmemne tarzı posta koyar tarzda söylemlerle arkadaşlarıma burada laf söylemenize müsaade etmem.

O tv nin donanımının yetersiz olduğu, bu nedenle youtube güncellemelerini çekemediği, Yetersiz ram kapasitesi nedeniyle daha güncel yazılımların yüklenebilme çalışmaları esnasında anakartın çöktüğü bu nedenle firmanın artık istese de destek veremediği BİN KERE yazıldı forumda, o nedenle size kısa yoldan Destek Çekildi denmesini küçümser tarzda yazmanızı da hoş görecek değiliz.

O anakartta sorunu hiç bir şekilde çözemezsiniz. ÇÖZDÜM diyebilmeniz için ramleri söküp değiştirmeniz lazım ki bu sadece ram yükseltmekle düzelecek bir sorun da değril.
E2de
Ayrıca söylermisiniz MB9X anakartlı bir tv den nasıl uygulama sildiniz? Biz de öğrenmek, tecrübelerinizden faydalanmak isteriz. Bilmiyoruz da biz silmeyi..
Çözdüm derken yükü hafiflettim.Kimseyi zam altında bırakmak gibi niyetim yok zaten.Güncelleme yapmıştım bide mağazadan program yüklemştim onları kaldırdım .Bide kendimin eklediği programlar vardı onları kaldırdım.Google da sildim.Bir tek tarayıcı kaldı.Güncellemede yapmayacak.arada TV'den yazı çıkıyor size daha iyi bir deneyim sunmak için çerezler vs...izin verin diyor onunda yok saydım.Düşüncem şu güncellemeyince rem de yemez.Tv ye yük binmez sadece YouTube için telefondan bağlanıyorum.Sıkıntıda yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Selam, uygulamaları nasıl sildiniz
Uygulamanın üzerine geliyorsünuz ekle yada kaldır yada aç diyor ordan kaldırı seçiyorsunuz bazen birkaç dakika sürüyor ama sonuçta siliyor.Ben hepsini sildim bir tek tarayıcı kaldı.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Çözdüm derken yükü hafiflettim.Kimseyi zam altında bırakmak gibi niyetim yok zaten.Güncelleme yapmıştım bide mağazadan program yüklemştim onları kaldırdım .Bide kendimin eklediği programlar vardı onları kaldırdım.Google da sildim.Bir tek tarayıcı kaldı.Güncellemede yapmayacak.arada TV'den yazı çıkıyor size daha iyi bir deneyim sunmak için çerezler vs...izin verin diyor onunda yok saydım.Düşüncem şu güncellemeyince rem de yemez.Tv ye yük binmez sadece YouTube için telefondan bağlanıyorum.Sıkıntıda yok.

Uygulamanın üzerine geliyorsünuz ekle yada kaldır yada aç diyor ordan kaldırı seçiyorsunuz bazen birkaç dakika sürüyor ama sonuçta siliyor.Ben hepsini sildim bir tek tarayıcı kaldı.
görsel alma şansımız var mı ?
böyle bir menü görmedim ben

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Vedat kardeş vestelin kendi mağazasından uygulama indirip yüklediysen silebilirsin.ama onun dışında bizzat vestelin yazılımlara bakan personeliyle görüşme sağlamıştım tv ye hiçbir şekilde mağaza dışında uygulama yükleyemez silemessiniz demişti bana F fikoloji ustamın dediği gibi bi görsel yada video çekermisiniz bilgi paylaştıkça güzel bizde bakalım ayrıca MB9X anakartta ciddi problemler var eski Bir MB96 Kullanıcısı Olarak Smart berbat hep sorun yaşadık donma resetlenme Ve Bi Sürü Arıza işte Şuan Çevremde MB9X kullanan bir sürü kişi var bizzat gözümle gördüm Smart Özelliği Ölmüş Vaziyette.

Şunuda Ekleyim MB9X kullanıcıları Smarttan Artık Umudunuzu Kesin.Donma Kasma Reset Youtube Açılmıyor Gibi Sorunlarla Karşılaşmanız Gayet Doğal.

Tavsiyemiz Android Box Almanız Zaten Adem Helvacı Adem Helvacı Dediği gibi Vestellerde Smartlarından Pek Bişey Beklemeyin Haklıda Gerçekten Vestellerde Şuanada Kadar Portalinde Çözülemeyen Ve Gittikçe Artan Problemler Var Yazılım Güncelleme Sunuyorlar Sözde Hikaye Boş Fasa Fiso Güncelleme Geldikçe Ustalarımız Ellerinden geleni Yapıp Paylaşım Yapıyorlar Ama Tüm Hata Vestelin Kendisinde Bir türlü Terazinin Ayarını Tutturamadılar :ok:ok

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt