V
VEDAT ÖĞÜT
Yeni Üye
- 21 Kas 2019
- 9
- 49
Teşekkürler
Zaten düşük donanım ve eski teknoloji için yeni sürüm youtube gelmiyor yani destek çekilmiş oluyorİyi akşamlar tlf dan TV ye YouTube açılmayan YouTube sorununu çözdüm.
Öncelikle TV de yüklü olan tüm uygulamaları sildim.youtube dahil.sadece kendi tarayıcısı kaldı.Böylelikle tlfondan yotubu açtım orda da TV'ye bağlandım.film izledim saatlerce donma olmadı yok YouTube desteğini çekmiş bence rem sorun .hafızası az olduğundan güncellemede yapmayın.hayırlı akşamlar.
Selam, uygulamaları nasıl sildinizİyi akşamlar tlf dan TV ye YouTube açılmayan YouTube sorununu çözdüm.
Öncelikle TV de yüklü olan tüm uygulamaları sildim.youtube dahil.sadece kendi tarayıcısı kaldı.Böylelikle tlfondan yotubu açtım orda da TV'ye bağlandım.film izledim saatlerce donma olmadı yok YouTube desteğini çekmiş bence rem sorun .hafızası az olduğundan güncellemede yapmayın.hayırlı akşamlar.
Sorunu çözmemiş, ötelemişsiniz.İyi akşamlar tlf dan TV ye YouTube açılmayan YouTube sorununu çözdüm.
Çözdüm derken yükü hafiflettim.Kimseyi zam altında bırakmak gibi niyetim yok zaten.Güncelleme yapmıştım bide mağazadan program yüklemştim onları kaldırdım .Bide kendimin eklediği programlar vardı onları kaldırdım.Google da sildim.Bir tek tarayıcı kaldı.Güncellemede yapmayacak.arada TV'den yazı çıkıyor size daha iyi bir deneyim sunmak için çerezler vs...izin verin diyor onunda yok saydım.Düşüncem şu güncellemeyince rem de yemez.Tv ye yük binmez sadece YouTube için telefondan bağlanıyorum.Sıkıntıda yok.Sorunu çözmemiş, ötelemişsiniz.
Yok destek çekmiş bilmemne tarzı posta koyar tarzda söylemlerle arkadaşlarıma burada laf söylemenize müsaade etmem.
O tv nin donanımının yetersiz olduğu, bu nedenle youtube güncellemelerini çekemediği, Yetersiz ram kapasitesi nedeniyle daha güncel yazılımların yüklenebilme çalışmaları esnasında anakartın çöktüğü bu nedenle firmanın artık istese de destek veremediği BİN KERE yazıldı forumda, o nedenle size kısa yoldan Destek Çekildi denmesini küçümser tarzda yazmanızı da hoş görecek değiliz.
O anakartta sorunu hiç bir şekilde çözemezsiniz. ÇÖZDÜM diyebilmeniz için ramleri söküp değiştirmeniz lazım ki bu sadece ram yükseltmekle düzelecek bir sorun da değril.
E2de
Ayrıca söylermisiniz MB9X anakartlı bir tv den nasıl uygulama sildiniz? Biz de öğrenmek, tecrübelerinizden faydalanmak isteriz. Bilmiyoruz da biz silmeyi..
Uygulamanın üzerine geliyorsünuz ekle yada kaldır yada aç diyor ordan kaldırı seçiyorsunuz bazen birkaç dakika sürüyor ama sonuçta siliyor.Ben hepsini sildim bir tek tarayıcı kaldı.Selam, uygulamaları nasıl sildiniz
görsel alma şansımız var mı ?Çözdüm derken yükü hafiflettim.Kimseyi zam altında bırakmak gibi niyetim yok zaten.Güncelleme yapmıştım bide mağazadan program yüklemştim onları kaldırdım .Bide kendimin eklediği programlar vardı onları kaldırdım.Google da sildim.Bir tek tarayıcı kaldı.Güncellemede yapmayacak.arada TV'den yazı çıkıyor size daha iyi bir deneyim sunmak için çerezler vs...izin verin diyor onunda yok saydım.Düşüncem şu güncellemeyince rem de yemez.Tv ye yük binmez sadece YouTube için telefondan bağlanıyorum.Sıkıntıda yok.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Uygulamanın üzerine geliyorsünuz ekle yada kaldır yada aç diyor ordan kaldırı seçiyorsunuz bazen birkaç dakika sürüyor ama sonuçta siliyor.Ben hepsini sildim bir tek tarayıcı kaldı.
Şuan işteyim.Müsait olunca eve geçince resim atacam.Şunu söyleyeyim ekranın sağ tarafında tarayıcı dan başka uygulama yok.görsel alma şansımız var mı ?
böyle bir menü görmedim ben
nasıl yaptığınızıda gösterirseniz sevinirimŞuan işteyim.Müsait olunca eve geçince resim atacam.Şunu söyleyeyim ekranın sağ tarafında tarayıcı dan başka uygulama yok.