Rica ederim sonucu
verdiniz yazılımı attım ekran düzeldi By_Trol SağolunRica ederim sonucu yazın.
Rica ederim sonucu
verdiniz yazılımı attım ekran düzeldi By_Trol SağolunRica ederim sonucu yazın.
Donanım orijinal ise linkteki yazılımı yükleyip sonucu yazın.Selamlar
vestel 3hb5000
sn 7857548 701387
ful yazılım gönderirmisiniz
teşekkürler
maalesef olmadıDonanım orijinal ise linkteki yazılımı yükleyip sonucu yazın.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Kumanda üzerindeki OK tuşu ile yüklenecek
Tv üzerindeki anakart nedir? Arka kapaktaki barkod resmini ekler misin.maalesef olmadı
sorun şu ilk olarak vestel yazıyor sonra kapanıyor
Anakart mb140 İse linkteki yazılımı yükleyin.maalesef olmadı
sorun şu ilk olarak vestel yazıyor sonra kapanıyor
Tv üzerindeki anakart nedir? Arka kapaktaki barkod resmini ekler misin.
Logo link
Selamlar vestel mb140 vestel logo varmıdır
Merhabalar, hocam bizde hi level hl43dmn13/0216 model tv var ama bunun içindeki yazılım bu dlk13 ile ayni yazılım.Logo link
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Linkteki logo yazılımını zipten çıkartın.
Spi isimli sarı klasörü fat32 ile biçimlendirilmiş boş bir flash belleğe kopyalayın.
Flas belleği tv nin usb giriş portuna takın
Tv yi çalıştırın.
Görüntü geldikten sonra kumanda üzerinden MENÜ 4725 Tuşlayın gelen menüde Usb operations satırına inip kumanda üzerinden OK Tuşlayın yazılım yüklenecektir.
Tv yi kumanda ile kapatıp 10-15 Saniye sonra tekrar çalıştırın tv yeni yazılım ile çalışacaktır.
Yeni logo ile açılmazsa tv yi ilk kuruluma dönderin.
Sorumluluk tamamen sizdedir.
Servis menü ye nasıl girili bilmiyorum belki yazabilir. Arka kapağı söküp panel etiket görseli paylaşırsanız yardımcı olabilirizMerhabalar, hocam bizde hi level hl43dmn13/0216 model tv var ama bunun içindeki yazılım bu dlk13 ile ayni yazılım.
268_2841P631_1G_8G_ATMACA_T2_svn191
Bu tv nin fabrika menüsünde ana sürümü de ;
RTD2841_Turkey_43-BOE_LG_201126_163643
Olarak geçiyor. Bu tv için 2 tane yazılım var ama panel hangisi bilemedim rica etsem yardımcı olabilir misiniz lütfen? Hangi yazılımı yüklemek gerekir?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Hocam yaptım servis menüsüne source+ 2580 yazınca giriliyor oradan buldum. Forumda Boe ve lg paylaşılmış. İkisini de indirdim servis personeline whatsapptan sordum boe olanı yükle eğer lvds renk ayarlarında sorun olursa lg panel yükle demişti. Boe yükledim şuan sorun yok ama merak ettiğim bir yer var. Şimdi bu forumda paylaşılan güncel yazilim 2020 9.ay ama bende ki tv orijinal halinde 2020 11.ay olarak görünüyor yüklediğim yazilim kendisinden daha da mi eski anlamadım sizin fikriniz var mı bakabilir misiniz.Servis menü ye nasıl girili bilmiyorum belki yazabilir. Arka kapağı söküp panel etiket görseli paylaşırsanız yardımcı olabiliriz
Forumdaki yazılımlar fabrikasyon çıkış yazılımı olabilir versiyonu düşük olabilir.Hocam yaptım servis menüsüne source+ 2580 yazınca giriliyor oradan buldum. Forumda Boe ve lg paylaşılmış. İkisini de indirdim servis personeline whatsapptan sordum boe olanı yükle eğer lvds renk ayarlarında sorun olursa lg panel yükle demişti. Boe yükledim şuan sorun yok ama merak ettiğim bir yer var. Şimdi bu forumda paylaşılan güncel yazilim 2020 9.ay ama bende ki tv orijinal halinde 2020 11.ay olarak görünüyor yüklediğim yazilim kendisinden daha da mi eski anlamadım sizin fikriniz var mı bakabilir misiniz.
Bu linkte yazılım yüklemeden önceki hali:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bu linkte ise yazılımı güncelledikten sonra ki hali:
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Yani boşuna yapmış oldum öyle mi? Peki bunu orijinal eski haline nasıl yükleyebilirim. En güncel yazılımını nasıl bulabiliriz hocam?Forumdaki yazılımlar fabrikasyon çıkış yazılımı olabilir versiyonu düşük olabilir.