T
trezeguet12
Yeni Üye
- 11 Kas 2018
- 27
- 44
Kolay gelsin fotoğrafını attığım tv için hangi yazılımı yüklemem lazım acaba.
hocam televizyonu açıyorum kanal isimleri falan var ama sinyal yok uyarısı veriyor.sıfırladım ve başka uyduda denedim sorun devam ediyor.daha önce servis aynı sorunda yazılım atmış düzelmiş.malum devamlı servisle uğraşamayız babamların televizyonu.problem nedir ?
hocam televizyonu açıyorum kanal isimleri falan var ama sinyal yok uyarısı veriyor.sıfırladım ve başka uyduda denedim sorun devam ediyor.daha önce servis aynı sorunda yazılım atmış düzelmiş.malum devamlı servisle uğraşamayız babamların televizyonu.
tamam hocam kuruyorum şimdi sonucu yazarım.teşekkürlerZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.full yükleme anlatım;tıklayınız
Yok hocam olmadı.kurdum açtım 15-16 kanal buluyor.onunda başında resimde görüldüğü digital platform yazıyor.trtler açılıyor.çok garip bir sorun.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.full yükleme anlatım;tıklayınız
Tamam çözdüm hocam ? sıkıntı diseq seçimindenmiş.Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.full yükleme anlatım;tıklayınız
merhabalar aynı televizyona sahibim link kırılmış acaba güncel yazılım linki paylaşabilir misinizZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.full yükleme anlatım;tıklayınız
seri no yazarmısınmerhabalar aynı televizyona sahibim link kırılmış acaba güncel yazılım linki paylaşabilir misiniz
mb140 kurtarma yazılımına bildirim çanından ulaşabilirsinizModel : 24SCF5520
Seri No: 8032033 800306
PNL: 23458811
VPAZ: 20273869
SEG logosu belirip siyah ekrana düşüyor. Yazılım rica edebilir miyim ustalarım?