anladım yazılımın nerden temın edebılırız bulamadım ustamUstam bunu genellikle tünel devresi uydu bölümü arızalı olduğu zaman yapıyor eğer müşteri uydu bölümünü istemek dışarıdan bir uydu cihazı takacaksa uydusuz Bir yazılım at cihaz çalışacaktır MB82-MB82S/V137
Usta televizyon logosu geliyor arkadaki led fon ışığı yanıyor o şekilde kalıyor demianladım yazılımın nerden temın edebılırız bulamadım ustam
Evet ustam aynen öyleUsta televizyon logosu geliyor arkadaki led fon ışığı yanıyor o şekilde kalıyor demi
Tamam usta ben sana bir yazılım yollayacağım ama şöyle bir durum var enim şimdilik İnternet paketim ya buraya nasıl eklenecek onu da bilmiyorum 0 olmazsa ben sotaye atıyorum o ekleyecek sana atsınEvet ustam aynen öyle
linkteki yazılımı denermisiniz.Evet ustam aynen öyle
Usta yükledikten sonra görüntüyü gör panel görüntüsü tutmayabilir o sorun değil o daha basit onu hallederiz ama dediğim gibi uydu bölümü iptal olmuş olacak görüntü gelmiş olması lazım eğer tabii ki kartın uydu bölümü bozuk ise
Tamamdır günlük indirme sınırım dolmuş akşam yeniden bakacağım inerse yazılımı atıp bakaıcğsım olacak mıUsta yükledikten sonra görüntüyü gör panel görüntüsü tutmayabilir o sorun değil o daha basit onu hallederiz ama dediğim gibi uydu bölümü iptal olmuş olacak görüntü gelmiş olması lazım eğer tabii ki kartın uydu bölümü bozuk ise
Olur ustam her türlü çalıştırın Allah'ın izniyleTamamdır günlük indirme sınırım dolmuş akşam yeniden bakacağım inerse yazılımı atıp bakaıcğsım olacak mı
2dk bekleyebilirsen dosyayı diğer sunucuya yükleyip link verebilirimTamamdır günlük indirme sınırım dolmuş akşam yeniden bakacağım inerse yazılımı atıp bakaıcğsım olacak mı
yazılımı ındırdım hocam yakın zaman da tv gelırse denıcegımelımde yedek buldum onu taktım sonucları duzelırse anakart yazıcam gonderıyı kapatmassınız2dk bekleyebilirsen dosyayı diğer sunucuya yükleyip link verebilirim
allah razı olsun ustam yenı foruma bakabıldım anca ıslerden dolayı2dk bekleyebilirsen dosyayı diğer sunucuya yükleyip link verebilirim
Yükledikten sonra sonucu mutlaka paylaşın.yazılımı ındırdım hocam yakın zaman da tv gelırse denıcegımelımde yedek buldum onu taktım sonucları duzelırse anakart yazıcam gonderıyı kapatmassınız
allah razı olsun ustam yenı foruma bakabıldım anca ıslerden dolayı