teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
İyiki kalmamış,fiyata baksana 28 usa dollars,marka tuncmatik ödemesi utanmadan usa dollars,bunu da yazıyorlar birde
İyiki kalmamış,fiyata baksana 28 usa dollars,marka tuncmatik ödemesi utanmadan usa dollars,bunu da yazıyorlar birde
Güzelmiş ,tam bana göreBen şöyle bir priz aldım birkaç ay önce. Yaptığım en iyi işlerden biri oldu. Kesinlikle kaliteli bir ürün. Her priz ayrı bir anahtara sahip. İstediğim cihazın fişini çekmeden kapatıp açabiliyorum. Prizler arası mesafeler çok iyi. Yanında sıradan 5'li prizle kıyaslayınca ne kadar devasa olduğunu görebilirsiniz. Tavsiye ederim.
akım korumalı prizler kullanışsız değil miydi hocam sadece açma kapama tuşundan ibaret değil miydi... ?Aslında benim ACF BONDİNG makinesi için bir Tunçmatik Regülatör almak üzereydim, Hem incelemiş olmak adına alıyorum şimdi
Teşekkür ederim sevgili umut
Hani 83tl di beyaaaaa 114tl bu
Demek bu indirimler 5-10 dakikalıkmış
Voltaj regülasyonu konusunda iş görür bence.akım korumalı prizler kullanışsız değil miydi hocam sadece açma kapama tuşundan ibaret değil miydi... ?
tv led patlamaları ani elektrik git gelleri piriz gevşemeleri fiş yanmaları beyaz eşya ve elektronik eşyalarda elektriksel arızaların önüne geçmek adın asıl yapılması gereken nedir.Voltaj regülasyonu konusunda iş görür bence.
Anlatılmak istenen, içlerindeki mevcut korumanın cihazlarda da mevcut olabileceğiydi.
Yani 2 varistör 1 kapasitör vs takılı diye o kadar para verilmemesi gerektiğiydi.
APC'nin ürünleri diğerlerinden biraz ayrılıyor.
Tüm evi korumak istiyorsanız yapmanız gereken şey başka, tek cihazı korumak isterseniz yapmanız gereken şey başka.tv led patlamaları ani elektrik git gelleri piriz gevşemeleri fiş yanmaları beyaz eşya ve elektronik eşyalarda elektriksel arızaların önüne geçmek adın asıl yapılması gereken nedir.
evdeki bir çok pirizi mesela inverter her piriz için ayrı değli mi tüm hatta birden yaılacak bişey yok mu parafud gibiTüm evi korumak istiyorsanız yapmanız gereken şey başka, tek cihazı korumak isterseniz yapmanız gereken şey başka.
Yani bu biraz bütçe ve evde nasıl bir tesisat olduğuyla da ilgili bir durum.
En basiti evdeki voltaj sık dalgalanıyor mu buna bir bakmalı.
Ya da bir cihaz çalıştırır çalıştırmaz aynı hatta gerilim düşüşü oluyor mu bakmalı.
Inverter ile tüm ev korunabilir sanırım ama maliyetli bir yöntem.
Sota Adem Helvacı size bilgi verecektir. Benim birikimim olan bir konu değil.
Ne söylesem eksik kalır.