teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,683
- 65
Bendeki 245 volt ama konu sahibi uğramamış bir daha250'yi de geçmemek lazım abi, biliyorsun.
Bizim yeni evde de 230 ve üstü oynuyor genelde.
Önceki evde şebeke iyiydi, 220 civarıydı hep.
Bendeki 245 volt ama konu sahibi uğramamış bir daha250'yi de geçmemek lazım abi, biliyorsun.
Bizim yeni evde de 230 ve üstü oynuyor genelde.
Önceki evde şebeke iyiydi, 220 civarıydı hep.
bende bu şe şekilde ayarladım yoksa bazen aç kapa yapıyor.190v-245v
Zaten o işe yarıyor bu cihaz,190 altına düşerse elektriği kesiyor, 245 üstüne çıkarsa yine kesiyor,genelde elektriklerin kesilip geldiği zamanlar çok işe yarıyor mert, yoksa regülatör değil (bana göre)bende bu şe şekilde ayarladım yoksa bazen aç kapa yapıyor.
regülatör zaten değil hocam .Adem abi incelemişti ancak ms cinsinden pekte erken tepki verdiğinden bahsetmedi.Elimde voltaj data loger olsa merak ediyorum voltaj yükselişini cihaza iletiyor mu?Yoksa iletmeden kesiyor mu diye?İçinde büyük kapasiteli kondansatör olsa neyse dicem de içindeki mikroişlemci ne kadar başarılı bilmiyorum.Zaten o işe yarıyor bu cihaz,190 altına düşerse elektriği kesiyor, 245 üstüne çıkarsa yine kesiyor,genelde elektriklerin kesilip geldiği zamanlar çok işe yarıyor mert, yoksa regülatör değil (bana göre)
Hımm, denemesi bedava mert , 190 -200 aralığında yaparsın değeri,cihazın fişini takarsın ,sonra ana sigortayı 10 saniyeliğine kapatıp- açarsın, 200 volt gerilimde bağlı cihaz çalışırsa sök çöpe at ,çalışmazsa güle güle kullan ,bende çalışmadı doğrusu ,güle güle kullanıyoruzregülatör zaten değil hocam .Adem abi incelemişti ancak ms cinsinden pekte erken tepki verdiğinden bahsetmedi.Elimde voltaj data loger olsa merak ediyorum voltaj yükselişini cihaza iletiyor mu?Yoksa iletmeden kesiyor mu diye?İçinde büyük kapasiteli kondansatör olsa neyse dicem de içindeki mikroişlemci ne kadar başarılı bilmiyorum.
çalışmaz çünkü ilk çalışmada gecikme koruması var ve en az 5 sn oluyor hocam.Önemli olan normal çalışma sırasında yüksek voltajı iletip iletmemesi hocam.Hımm, denemesi bedava mert , 190 -200 aralığında yaparsın değeri,cihazın fişini takarsın ,sonra ana sigortayı 10 saniyeliğine kapatıp- açarsın, 200 volt gerilimde bağlı cihaz çalışırsa sök çöpe at ,çalışmazsa güle güle kullan ,bende çalışmadı doğrusu ,güle güle kullanıyoruz
Anladımçalışmaz çünkü ilk çalışmada gecikme koruması var ve en az 5 sn oluyor hocam.Önemli olan normal çalışma sırasında yüksek voltajı iletip iletmemesi hocam.