Samsung Windfree benzer özellikli diğer klimalar

V Çevrimdışı

Vidanjör

Yeni Üye
7 Eki 2019
20
35
Merhaba Tavsiye forum sakinleri,
Öğrenci evindeyken Samsung windfree klima ile ısınıp, soğuyordum ve çok memnundum.
Şu an evimizin salonuna klima alacağım. Aklımda Samsung premium plus ve elite modelleri var. Odaya 18000btı yeteceğini düşünüyorum ama bu konuda da yardımcı olursanız sevinirim. Diğer odamızda 40-45m2 Samsung klima var ve memnunuz.
Benim asıl sorum bu windfree özelliğine alternatif diğer markalarda ne var? Babam illa Mitsubishi alalım diyor ama windfree tarzı bir özelliği olmadığı için biraz uzak olsamda oradanda fikir alabilirim. Salon batıya bakıyor ve öğleden sonra güneş görüyor. Kısacası fikirlere açığım. Ben geceleri klima ile uyuyan biriyim. Manisa/Alaşehir'de yaşıyorum ve çok çok sıcak. Gece beni çarpmayacak(windfree 1 yıl deneyimledim çarpmıyor.) güzel bir klimaya ihtiyacım var. Tabi az yaksın çabuk soğutsun gibi şeyleri söylememe gerek yok 😂

C Çevrimdışı

c4gLayan

Yeni Üye
5 Mar 2024
2
34
Merhaba hemşerim. Windfree olarak sadece samsung üretiyor. Rüzgarsız serinlik olarak bazı markaların insan sensörlü modelleri var örneğin klimayı açtın sağ karşısında koltuğa oturdun tam tersi yöne üflüyor ve yumuşak üflüyor böylelikle hissetmiyorsun. Bi windfree etmez ama illa markayı değiştireceksen bu şekilde sensörlü bir klima da işini görebilir. Bende windfree kullanıyorum ve bu üfleme mevzusundan çok memnunum. Windfree moduna girince yakıtta çok düşüyor. Soma'dan selamlar

Geri
Üst Alt