samsung Qled kullanan biirisi olarak avantajlar dezavantajlar olarak bende birseyler yazarsam
daha yeni tv aldim almadan öncede baya arastirdim bu iste en iyi görüntü incelediklerim arasnda sony nin OLED lerinde fakat fiyatlari cok pahali, o parayi verip de umursamayacak kadar durumun varsa sony nin oled lerini tercih etmeni öneririm.
samsung larda tizen var ve her uygulama yüklenmiyor netflix izliyceksen o var ama baska seylerde yükliycem dersen android box tarzi biseyler yapman lazim
görüntü kalitesi samsung qledlerde gercekten iyi tabiki hdr iceriklerde bu fark bariz anlasiliyor uydu yayini iptv vs izliycem dersen cok fark edecegini sanmiyorum
Qled lerde ekran yansimasi genelde daha düsük ekrana pencereden lambadan vs yansiyan isiklar daha az rahatsiz eder
paylastigin fotodaki mesafeden tv izliyceksen 49 inch yeterli gelir ama film izliyceksen 55 inch daha güzel olur
50hz-100 hz olayi bilgisayari oyunlari, aksiyon filmleri, futbol maclari gibi seylerle tv yi kullanacaksan fark eder normal tv yayinlarinda cok fark etmez
en azindan bendeki tv de ekran aydinlatmasi cok iyi hatta bazen rahatsiz edici düzeyde yani film izlerken görüntü cok iyi oluyor ama uzun süre izlersen gözlerini yoruyor
siyahlar oledler de daha iyi ama qled in altta kalir yani yok
ilk baslarda bende Q6F 49 inch i inceliyordum fiyati uygun diye sonra 50 hz oldugunu bende okudum ve 55 inch olan modeli incelemeye aldim onu takip ederken Q8DN modelini daha ucuza alacak bi kampanya yakalayinca 55 inch q8dn aldim görüntü kalitesi daha iyi oldugu ve edge led yerine direct led oldugu icin. forumda bi türlü tamamlayamadigim bi inceleme konusu var oraya hosuma giden ve gitmeyen seyleride not almistim bi ara notlari genisletip incelemeyi tamamliycam kismet olursa
simdilik aklima gelenler bunlar