By_Trol
Administrator
- 24 Ağu 2019
- 14,842
Yuvarlak görünen telefon flash ışığı değilse mercek düşmesi fakat polarizer katmanda da kırışıklık var gibi kırışıklık varsa onun izi kalır.Led bar değişimi ile can gelir mi TV'ye Ustam sen bilirsin.
Yuvarlak görünen telefon flash ışığı değilse mercek düşmesi fakat polarizer katmanda da kırışıklık var gibi kırışıklık varsa onun izi kalır.Led bar değişimi ile can gelir mi TV'ye Ustam sen bilirsin.
2011 yılına ait D serisi var .Kalite akar. 2021 Ledler degiştirdim.Kendim talep etmiştim.Hala keyif alarak izlerim.9 sene yine de çok çok iyi gitmiş!
o günkü elemanlara göre bunlar tek tek ayrılıp yenilenmesi gerekiyor
ancak bu işlemi hangi servis yapar bilinmez!
not;özellikle o yıllar da veya daha da geçmişte ve bugünler de dahil panel sistemindeki
katmanlar özellikle Samsung da ciddi dandik dir!
hatta sanırım 2012 gibiydi bir yabancı servis firması bunları tek tek ele alıp
ne kadar adi malzemeden üretildiğini bile video yapıp paylaşmıştı
servis buna bence abi zaten panel de eski model,aynısı zaten bulunmaz ama istersen
sana yine de bir şeyler buluruz tmai değişimi için deyip oldukça yüksek bir rakam da çıkabilir
ES serisi vardı sanırım, en iyisi onlardı o dönem galiba.2011 yılına ait D serisi var .Kalite akar. 2021 Ledler degiştirdim.Kendim talep etmiştim.Hala keyif alarak izlerim.
Led barları takım olarak tamamen değiştirirse güzel olur.By_Trol @TC Yıldırım slowfood
Benim oturduğum yerde bir tv tamircisi dükkan var, resimleri gösterdim, led bar sorunu dedi, reflektörsüz model olduğunu belirtti, 2000 tl fiyat çıkardı, ok verdim, elleri müsaitmiş gidip tv yi aldılar, malzeme temini sonrası onarım yapıp teslim edeceklerini ilettiler.
Görüntü canlanmış, fotoları ekledim, fikir veren yönlendiren herkese tekrar teşekkürlerSelam, ledleri komple değiştireceklerini en başta belirttiler, tv yi dün akşam 18:00 de teslim etmişler, ben kendim görmedim ama babam görüntünün daha canlı gözüktüğünü söyledi, yakın zamanda uğrarsam bende bakıcam.
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.Görüntü canlanmış, fotoları ekledim, fikir veren yönlendiren herkese tekrar teşekkürler