Samsung tv tuhaf bir sorun

onurkskn

Yeni Üye
Puan 0
Çözümler 0
onurkskn
Merhaba arkadaşlar 65qn85d modelini kullaniyorum. Digiturk modul takili. Yaklaşik 800 kanal icerisinde sadece bein1 kanalinda boyle bir sorun yasiyorum bunun sebebi ne olabilir yardimci olursaniz sevinirim. Modulu cikarip bein connect uzerinden bein1 i actigimda da durum ayni. Hatta farkli bir tv ve ipad ile denedim yine ayni fakat digiturk genel bi sorun olmadigini soyluyor. Video da ekliyorum.

1000029893.jpg

Son düzenleme:
Ben sorunu anlayamadım, nasıl bir problem var ki ,belli de olmuyor gayet akıcı video :alala

Şunu mu demek istiyorsun (spikerin kolu)

Resim-134a.png

Sanki normal gibi geldi bana, sanki reji odasından kaynaklı gibi görünüyor , bakalım diğer üyelerimiz ne diyecekler bu konuda (acemi reji gibi algılıyorum)

Sanki normal gibi geldi bana, sanki reji odasından kaynaklı gibi görünüyor , bakalım diğer üyelerimiz ne diyecekler bu konuda (acemi reji gibi algılıyorum)
Sadece bu kanalda yasiyorum bu problemi kafayi yemek üzereyim :)

Sadece bu kanalda yasiyorum bu problemi kafayi yemek üzereyim :)
Dediğim gibi sanki acemi reji olayı gibi bence ,yeni başladı ise kesin öyledir,yani sorun değildir mutlaka ama bekleyelim bakalım ne cevaplar gelecek :ok

teraspy İlk videoda, 18. saniyede spikerin önündeki tablete bak Emmi, şimşek çakması gibi çizgiler çıkıyor.

Bence sorun yayından kaynaklanıyor. Buna benzer sorunu Apple TV'de yaşamıştım, renk formatını YCBCR yerine RGB High seçince düzeliyordu.

teraspy İlk videoda, 18. saniyede spikerin önündeki tablete bak Emmi, şimşek çakması gibi çizgiler çıkıyor.

Bence sorun yayından kaynaklanıyor. Buna benzer sorunu Apple TV'de yaşamıştım, renk formatını YCBCR yerine RGB High seçince düzeliyordu.
Evet yayıncı sorunu. Senin yaptığın gibi denemeler yapması lazim. O kanal üzerindeyken ayarlara bakıp denemek gerek.

Geri
Üst Alt