Samsung tv tuhaf bir sorun

O Çevrimdışı

onurkskn

Yeni Üye
23 Ağu 2024
5
25
Merhaba arkadaşlar 65qn85d modelini kullaniyorum. Digiturk modul takili. Yaklaşik 800 kanal icerisinde sadece bein1 kanalinda boyle bir sorun yasiyorum bunun sebebi ne olabilir yardimci olursaniz sevinirim. Modulu cikarip bein connect uzerinden bein1 i actigimda da durum ayni. Hatta farkli bir tv ve ipad ile denedim yine ayni fakat digiturk genel bi sorun olmadigini soyluyor. Video da ekliyorum.

1000029893.jpg

Son düzenleme:
teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Ben sorunu anlayamadım, nasıl bir problem var ki ,belli de olmuyor gayet akıcı video :alala

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
Sanki normal gibi geldi bana, sanki reji odasından kaynaklı gibi görünüyor , bakalım diğer üyelerimiz ne diyecekler bu konuda (acemi reji gibi algılıyorum)

Samurai Çevrimiçi

Samurai 

Moderatör
3 Ağu 2021
2,657
40
teraspy teraspy İlk videoda, 18. saniyede spikerin önündeki tablete bak Emmi, şimşek çakması gibi çizgiler çıkıyor.

Bence sorun yayından kaynaklanıyor. Buna benzer sorunu Apple TV'de yaşamıştım, renk formatını YCBCR yerine RGB High seçince düzeliyordu.

W Çevrimdışı

Winston

Moderatör
4 Haz 2021
1,865
teraspy teraspy İlk videoda, 18. saniyede spikerin önündeki tablete bak Emmi, şimşek çakması gibi çizgiler çıkıyor.

Bence sorun yayından kaynaklanıyor. Buna benzer sorunu Apple TV'de yaşamıştım, renk formatını YCBCR yerine RGB High seçince düzeliyordu.
Evet yayıncı sorunu. Senin yaptığın gibi denemeler yapması lazim. O kanal üzerindeyken ayarlara bakıp denemek gerek.

Geri
Üst Alt