27 şubat tarihinde neo qled 65qn85 tv aldım 24000 tl gibi bir rakama 5 mart tarihinde evime kurulum yapıldı. şehir dışında olduğum için kardeşim teslim aldı servis televizyonu tanıtıp gitmiş. 11 mart tarihinde televizyonu ilk kez gördüğümde izleme mesafesinde herhangi bir şey gözükmüyor ama internet üzerinden piksel testi videosu açtım ve 1 adet ölü piksel tespit ettim. saat geç olduğu için hemen samsung a whatsapp üzerinden yazdım ve talep oluşturdum. Ertesi gün servisi yönlendirdiler ama gelen arkadaş 1 adet pikselin değişim sebebi olmayacağını İstanbuldaki genel merkezde mühendislerimizin kararında olduğunu söylediler. konuşma sonrası değişim yapmayacaklarını düşündüğümden samsun müşteri ilişkilerine resim olarak paylaştığım maili attım ve 26 mart tarihinde stokta aynı tvden yok diyerek bir üst modeli (65qn90) ücretsiz gönderdiler bu sefer kurulum esnasında piksel testi istedim ve bu tv üzerinde de 5 adet piksel hatası tespit ettim ve teslim aldığım tutanağa not düşürdüm ve akşamına yine servis geldi ve aynı şekilde belli bir sayının altında piksel için değişim vermiyorlar dedi bir önceki tv'nin 1 adet piksel için değiştiğini ve servis formuna özellikle değişim istediğimi yazmasını söyledim. 29 mart tarihinde samsung genel merkezden arandım ve tv onarımı ve üzerine 5000 tl gibi bir para vermek için teklifte bulundular ve bu kadar para verip sıfır aldığım ürün için benim tek istediğim hatasız bir ürün kullanmak ve tv değişimi istedim. son olarak 7 nisan tarihinde yine 65qn90 tv geldi ve yine bu sefer piksel testi istememle beraber 4 adet tespit ettik. yine servis yine değişim olmaz yine ısrar ama artık bende yoruldum para iadesi verirler belki ama en az 3000 tl gibi bir zararım olacak parayı alsam da. tv özelliklerinden memnun um ve aldığım para ile aynı özelliklerde 2ayda gelen zamlarla yeni tv alamam.
Yine, sonra gibi tekrarlanan bir sürü kelime ile uzun oldu biraz ama sizce ne yapmam lazım bir tartışma konusu olsun.
not ilk araştırmamda adem hocamın videosu karşıma çıktı hakkımı arama kararı aldım. yargı kararlarından öyle haberim oldu kendisine çok teşekkür ediyorum.
Yine, sonra gibi tekrarlanan bir sürü kelime ile uzun oldu biraz ama sizce ne yapmam lazım bir tartışma konusu olsun.
not ilk araştırmamda adem hocamın videosu karşıma çıktı hakkımı arama kararı aldım. yargı kararlarından öyle haberim oldu kendisine çok teşekkür ediyorum.