Samsung tv bluetooth kulaklık sorunu

ferkolat

Yeni Üye
Puan 3
Çözümler 0
ferkolat
Merhaba arkadaşlar Samsung 55Q60A televizyonum var. Yeni bluetooth kulaklık aldım qcy t13 modeli. Kulaklığın Bluetooth versiyonu 5.1 televizyonun bluetooth versiyonu 4.2 . Kulaklığı tv’ye bağladığımda bluetooth kopmuyor fakat ses 15 saniyede 2 saniye kopuyor yine 15 saniye geliyor yine 2sn kopuyor. Müşteri hizmetleri bluetooth serisi uyumsuz dedi 4.2 kulaklık alırsan ses kesilmez dedi. Bunu nasıl düzeltebilirim piyasada 4.2 kulaklıklar eskide kaldı.

Bluetooth versiyonlarında uyumsuzluk olmaz. TV de eleştirmeyi kaldırin tekrar eslestirin kulaklıkla

Servis sallamış. Kulaklık başka cihazda da ayn şeyi yapıyor mu?

Bluetooth versiyonlarında uyumsuzluk olmaz. TV de eleştirmeyi kaldırin tekrar eslestirin kulaklıkla
İki farklı kulaklık denedim birinde daha çok kesinti oluyor diğerinde daha az ama mutlaka 20-30 saniyede 2 sn kesiliyor. Telefonda çalışıyor kesinti yok.

Servis sallamış. Kulaklık başka cihazda da ayn şeyi yapıyor mu?
Başka cihazda yapmıyor sadece tv’de yapıyor. Başka kulaklık bağladım tv’ye daha az olsa da yine kesiliyor 30-40 sn’de 2 sn kesinti oluyor

İki farklı kulaklık denedim birinde daha çok kesinti oluyor diğerinde daha az ama mutlaka 20-30 saniyede 2 sn kesiliyor. Telefonda çalışıyor kesinti yok.

Başka cihazda yapmıyor sadece tv’de yapıyor. Başka kulaklık bağladım tv’ye daha az olsa da yine kesiliyor 30-40 sn’de 2 sn kesinti oluyor
TV Bluetooth çipinde sorun olmasın? Servise gösterin derim.

Geri
Üst Alt