- 23 Kas 2017
- 20,960
Gelismise ayarli tamam kablo degisince olumlu olumsuz sonuc paylasicam
Beklemedeyiz.
Gelismise ayarli tamam kablo degisince olumlu olumsuz sonuc paylasicam
Sorunu cozdum hdmi cozunurlugu 1080p yapinca renkler kendine geldi ama yinede kaliteli bi kablo alcamBeklemedeyiz.
Aynen macera aramamak lazim1 Defa servıs menusuyle oynadım renk kalıbrasyonunu bozdum.
ne yaptıysam duzelmedı (default hale getırme,format vs) en sonunda yurtdısı forumdan kalıbrasyon resmını buldum.
servıs menusunden resımı gosterınce normale bındı.
bırdaha servıs menusumu asla
Bu resim televizyonamı yükleniyo ahmet abiHDMI renk kalıbrasyonu bozulursa duzeltmek ıcın ılgılı resım budur.
flash bellege koyup servıs menusunde hdmı kalıbrasyon bolumunde scan etmen gerekır. (bu fotoyu kesınlıkle elleme cunku forum logosu var uzerınde.)Bu resim televizyonamı yükleniyo ahmet abi
allah korusun abi sordum sadece xDflash bellege koyup servıs menusunde hdmı kalıbrasyon bolumunde scan etmen gerekır. (bu fotoyu kesınlıkle elleme cunku forum logosu var uzerınde.)
hayırdır senın cıhazda sıkıntımı var.
Hıc bulasmaallah korusun abi sordum sadece xD
Bende bizimkinin servis menüsünü kurcaladım girebildiğim yerlere girdim. Bluetooth microdimming açtım. Sesi 10×2 watt tan 15×2 watt a çıkardım. Az bişi artma oldu. Panel ayarlarında mirrora bastım ekran ters dönünce ufak bir kalp krizi ve babadan azar ne yapıyon oğlum ??Hıc bulasma
Bluetooth fonksıyonunu acmak ıcın gırdım basıma ıs actım
Sevgili A.Bozoğlu ,tizen de bir linux değilmi acaba,çok incelemedim açıkçası,bilmediğimden soruyorumBir dönem samsung wave telefonlarda "BADA" işletim sistemi kullanılıyordu, Sonrasında yerine Tizen geliştirildi, kendi işletim sistemimizi kullanacağız dediler ama Android işletim (google) sistemine teslim oldular ve tizen artık samsung akıllı telefonlarda değil, sadece akıllı saatler, tv ve bazı medya oynatıcılarda kullanılıyor.
tizen de bir linux değilmi acaba,çok incelemedim açıkçası,bilmediğimden soruyorum