Çevrimdışı ronnie james dio Aktif Üye 14 Haz 2021 149 55 28 Eki 2021 #1 Türkiye'de de yerel markalarda görürüz belki tizen'li tv'ler. Moderatör tarafında düzenlendi: 29 Eki 2021
Çevrimdışı teraspy TFC Team 26 Kas 2018 22,683 65 29 Eki 2021 #2 Bizimkiler cobalt'ı unuttular Gerçi hepsi linux açık kaynak,ama "biri randımanlı kullanır ,diğeri eh işte" der
Bizimkiler cobalt'ı unuttular Gerçi hepsi linux açık kaynak,ama "biri randımanlı kullanır ,diğeri eh işte" der
Çevrimdışı Umut Barış VIP 23 Kas 2017 21,011 30 Eki 2021 #3 Önemli olan yatırım. Düşük donanımda tizen koşturmak da bir işe yaramaz.
Çevrimdışı teraspy TFC Team 26 Kas 2018 22,683 65 31 Eki 2021 #4 teraspy' Alıntı: Bizimkiler cobalt'ı unuttular Gerçi hepsi linux açık kaynak,ama "biri randımanlı kullanır ,diğeri eh işte" der Genişletmek için tıkla ... Böyle yazmıştım ama unutmamışlar ,sessizce ilerliyorlar çünkü bu gün çözdüğüm farklı bir firma ürününde kullanıldığını gördüm
teraspy' Alıntı: Bizimkiler cobalt'ı unuttular Gerçi hepsi linux açık kaynak,ama "biri randımanlı kullanır ,diğeri eh işte" der Genişletmek için tıkla ... Böyle yazmıştım ama unutmamışlar ,sessizce ilerliyorlar çünkü bu gün çözdüğüm farklı bir firma ürününde kullanıldığını gördüm
Çevrimdışı grezimonk Süper Üye 21 May 2018 755 31 Eki 2021 #5 teraspy' Alıntı: Böyle yazmıştım ama unutmamışlar ,sessizce ilerliyorlar çünkü bu gün çözdüğüm farklı bir firma ürününde kullanıldığını gördüm Genişletmek için tıkla ... google onu bilmiyor bile...
teraspy' Alıntı: Böyle yazmıştım ama unutmamışlar ,sessizce ilerliyorlar çünkü bu gün çözdüğüm farklı bir firma ürününde kullanıldığını gördüm Genişletmek için tıkla ... google onu bilmiyor bile...
Çevrimdışı teraspy TFC Team 26 Kas 2018 22,683 65 31 Eki 2021 #6 grezimonk' Alıntı: google onu bilmiyor bile... Genişletmek için tıkla ... Bilmiyor evet ,şimdi baktım google dedeye
grezimonk' Alıntı: google onu bilmiyor bile... Genişletmek için tıkla ... Bilmiyor evet ,şimdi baktım google dedeye