Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Domestos düzelttim teşekkür ederim
Domestos düzelttim teşekkür ederim
Sorma üstad aslında kırık çıkmışsa olabilir montaj elemanları da kırmış olabilir
Anne-babama almıştım kuruluma gelen elemanlar tv yi duvara asmış içinden güç kablosu çıkmadı ucuz zaten siz alın takın açılır demişler
Bizimkiler de kağıdı imzalamış . Akşama ben kablo ile gelip tv yi açıncasiyah ekran ve çapraz kırık panelden beyaz ışık sızması vardı
Ne yaptıysak da kanıtlayamadık ne mediamarkt ne Samsung.. Öylece kutuya kaldırdık el mahkûm
Ado, ilgilendiğiniz için çok tessekkur ederim acil bir durumu yok ama yakın zamanda yaptırmayı dusunuyorum cunku televizyonum cok guzel 3d smart tv yeni televızyonlarda bu özellik dünya para o yuzden ekranı yaptırmak zorundayım cevabınız için tessekur ederım fiyat bilgisini bekliyorum iyi çalişmalar
Konuyu hatırlıyorum sevgili kardeşim. Elden bir şey gelememişti, Bizim de hatamız vardı tabi evrak imzalamak gibi.
Sistemde tv nin montaj kaydı görünüyor mu peki?
Gayet makul bir takıntı bence, ben de görseydim kesin takılı kalırdımBaşak burcu erkeğinin ince takıntıları bunlar hocam. Teşekkürler...
televizyonun dış camı kırık ama içerden lambaları yanıyor ve ses geliyor ekran degişimi kaç paraya olur acaba resımleri altta
Model SAMSUNG UE40H6270 40"(102 CM) 3D FHD SMART LED TV DAHILI HD UYDU WIFI
Selamlar;
1770+KDV panel fiyatı.
İşçilik ile 2100 desen, kargo vs sanırım 2250 civarı bir şey çıkar diye düşünüyorum.
Bulunduğunuz bölgede kargo vs uğraşmadan ''Panelin fiyatını biliyorum'' diyerek yaptırma imkanınız var ise süper olur.
Sorun şu ki tv fiyatı ile kıyaslandığında bu parayı vermeye değer mi acaba?
Konu YEDEK PARÇA adını alınca dahi olay hemen değişiyor.Ben hemen vazgeçtim. Benim TV yi yaptırmaktan yine :(
yazık oldu verilen paraya. Atmaıda içim el vermiyor kutusunda öyle duruyor.
Konu YEDEK PARÇA adını alınca dahi olay hemen değişiyor.
Aslında fabrika çıkış fiyatı bu değildir veya üretimdeki maliyeti kesinlikle değildir lakin hep belirttiğim üzere panel çok kıymetli ve az bulunuyor, bu nedenle yedek parça olarak satacaksam parasını da çatır çatır kazanırım mantığı ile hareket ediyorlar maalesef.
Konunun Türkiye ile ilgisi yok aslında. Neticede paneli üretenler de Türkler değil. Global olarak bütün üreticilerdeki mantık aynıdır.Burası Türkiye diye boşuna denmemiş..Yazıklar olsun diyorum öyle düşünenlere, fırsat düşkünü karakter noksanları.. kursaklarından geçmesin.. başka da birşey demiyorum..
Konunun Türkiye ile ilgisi yok aslında. Neticede paneli üretenler de Türkler değil. Global olarak bütün üreticilerdeki mantık aynıdır.
sözüm bu ülkede haksız yere kazık atanlara hocam.. yanlış anlaşılma olmasın.. tşk ederim..
Selamlar;
1770+KDV panel fiyatı.
İşçilik ile 2100 desen, kargo vs sanırım 2250 civarı bir şey çıkar diye düşünüyorum.
Bulunduğunuz bölgede kargo vs uğraşmadan ''Panelin fiyatını biliyorum'' diyerek yaptırma imkanınız var ise süper olur.
Sorun şu ki tv fiyatı ile kıyaslandığında bu parayı vermeye değer mi acaba?