Samsung televizyonun kırık paneli hakkında

fatih11e Çevrimdışı

fatih11e 

Aktif Üye
14 Ara 2018
164
televizyonun dış camı kırık ama içerden lambaları yanıyor ve ses geliyor ekran degişimi kaç paraya olur acaba resımleri altta

Model SAMSUNG UE40H6270 40"(102 CM) 3D FHD SMART LED TV DAHILI HD UYDU WIFI

20190213_204244.jpg

20190213_202021.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
fatih11e Çevrimdışı

fatih11e 

Aktif Üye
14 Ara 2018
164
Adem Helvacı Ado, ilgilendiğiniz için çok tessekkur ederim acil bir durumu yok ama yakın zamanda yaptırmayı dusunuyorum cunku televizyonum cok guzel 3d smart tv yeni televızyonlarda bu özellik dünya para o yuzden ekranı yaptırmak zorundayım cevabınız için tessekur ederım fiyat bilgisini bekliyorum iyi çalişmalar

rfve Çevrimdışı

rfve

Aktif Üye
26 Şub 2018
330
Adem Helvacı Ado bendede kırılmış bir Samsung var
Daha 1 dk bile izlenmeden kırılmış hemde

Uygun fiyat olursa bende yaptırmayı düşünürüm

rfve Çevrimdışı

rfve

Aktif Üye
26 Şub 2018
330
İçime kasvet kapladı daha 1 dk mi

Sorma üstad aslında kırık çıkmışsa olabilir montaj elemanları da kırmış olabilir

Anne-babama almıştım kuruluma gelen elemanlar tv yi duvara asmış içinden güç kablosu çıkmadı ucuz zaten siz alın takın açılır demişler
Bizimkiler de kağıdı imzalamış . Akşama ben kablo ile gelip tv yi açıncasiyah ekran ve çapraz kırık panelden beyaz ışık sızması vardı

Ne yaptıysak da kanıtlayamadık ne mediamarkt ne Samsung.. Öylece kutuya kaldırdık el mahkûm

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,945
Sorma üstad aslında kırık çıkmışsa olabilir montaj elemanları da kırmış olabilir

Anne-babama almıştım kuruluma gelen elemanlar tv yi duvara asmış içinden güç kablosu çıkmadı ucuz zaten siz alın takın açılır demişler
Bizimkiler de kağıdı imzalamış . Akşama ben kablo ile gelip tv yi açıncasiyah ekran ve çapraz kırık panelden beyaz ışık sızması vardı

Ne yaptıysak da kanıtlayamadık ne mediamarkt ne Samsung.. Öylece kutuya kaldırdık el mahkûm

Ürünü gözümün önünde çalıştırmadan nasıl sağlam olduğuna kanaat getirebilirler ki?
Kutu ve ürün serviste eve gelmeden önce açılmadıysa, servisin de ürünün sağlam olduğunu görmesi için cihazı evde çalışırken görmesi gerekir diye düşünüyorum.

Yerinizde kim olsa bir daha SAMSUNG almaz bence.

Geri
Üst Alt