teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 22,803
- 65
Çalışmayan BT halbukiBunu ben de demek istemiştim ama çalışmıyor deyince üstünde durmadım bu konunun.
Çalışmayan BT halbukiBunu ben de demek istemiştim ama çalışmıyor deyince üstünde durmadım bu konunun.
Hepsi de öyle görünüyor gibi
Aslında alıcı kısmı taktığında klavye veya fare çalışması lazım normalde...
Bence bir dene sevgili Bratan ;)
bi ara denerim deneyecek cok sey var
EK:
Mesela internete girip,klavyeyle bir şeyler yazabilirsin denemek için...
tv de türkce secenegi varsa ekran klavyesi ayarlarindan dilin türkce oldugundan emin olup s harfinin yada i harifinin üstünde basili tutarsan kücük bir secenek listesi cikiyor ordan tr karakterleri secersin sanirim ayni telefonlardaki gibi bendeki tv de türkce yok o yüzden kesin bisey diyememSamsung tv de ı ş gibi harfleri yazamıyorum bi çözüm yolu var mı
konuyu actigim dönemden sonra bidaha denemedim ugrasmadimda zaten pc monitörü olarak kullaniyorum tv yi daha cok bu yüzden fazla ihtiyac duymadimSayın Bratan logitech mause ve klavye ile samsung smart tv ye bağlanma sorununu çözebildiniz mi...
Boyle bir sorun yaşayan ve çözebilen varmi acaba.kac tane mouse denedim kablolularda dahil bluetooth cihaz listesinde görünmüyor.58tu7000 tv buaradakonuyu actigim dönemden sonra bidaha denemedim ugrasmadimda zaten pc monitörü olarak kullaniyorum tv yi daha cok bu yüzden fazla ihtiyac duymadim
aradan gecen zaman ragmen halen denemedimBoyle bir sorun yaşayan ve çözebilen varmi acaba.kac tane mouse denedim kablolularda dahil bluetooth cihaz listesinde görünmüyor.58tu7000 tv buarada
anlatim icin tesekkürler fakat en azindan kendi adima bu konuyu acma sebebim o yönergelere ragmen tv ile tanistiramadigim klavye fare sorunuyduALINTI
H serisinden (2014) sonraki tümZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.harici klavyeleri destekler. Bunu, örneğin web tarayıcısında karmaşık olmayan metin girişi için kullanabilirsiniz.
Standart USB ve Bluetooth klavyeleri kullanabilirsiniz.
Önemli : Televizyona kurmanın bir yolu olmadığından, yalnızca özel sürücüler gerektirmeyen harici aygıtların kullanılabileceğini lütfen unutmayın . Bu cihazları, ürün üzerindeki HID (İnsan Arayüz Cihazı) tanımlayıcısından veya ürün özelliklerinden tanıyabilirsiniz.
Bir Bluetooth klavye eklemek için lütfen seriye bağlı olarak aşağıdaki menüyü açın:
R / Q ve N / Q serisi akıllı TV'ler (2019/2018)
Ana Sayfa> Ayarlar> Genel> Harici cihaz yönetimi> Giriş cihazı yönetimi - Bluetooth cihaz listesi
Q / M serisinin Akıllı TV'leri (2017'den itibaren)
Ana Sayfa> Ayarlar> Genel> Harici cihaz yönetimi> Klavye yöneticisi> Bluetooth klavye ekle
K Serisi Akıllı TV'ler (2016)
Ana Sayfa> Ayarlar> Sistem> Giriş Cihazı Yönetimi> Bluetooth Klavye Ekle
H ve J serisinin Akıllı TV'leri (
2014/2015 ) Menü> Sistem> Cihaz yöneticisi> Klavye ayarları. > Bluetooth klavye ekle
Smart TV'deki Bluetooth modülü artık etkindir ve harici cihazınız Bluetooth aramasını başlatabilir. İki cihaz bağlanır bağlanmaz, ekranda bir mesaj alacaksınız ve harici giriş cihazını kullanabilirsiniz.
Size bir not : Tüm Smart TV'ler Bluetooth klavyeleri desteklemez. Televizyonunuzda yukarıda belirtilen menü öğeleri yoksa, piyasada satılan bir USB klavye kullanabilirsiniz.