Sizin paylaştığınız kumandanın hemen hemen aynısı, "BN59-01242A" kodu bu.
Videodakinin birebir aynısı.
Anladım hocam. Bu yüksek ihtimalle vestelde çalışmayacaktır. Air mouse tipi (usb receiverli) kumandalar iş görebilir.
Sizin paylaştığınız kumandanın hemen hemen aynısı, "BN59-01242A" kodu bu.
Videodakinin birebir aynısı.
Anladım hocam. Bu yüksek ihtimalle vestelde çalışmayacaktır. Air mouse tipi (usb receiverli) kumandalar iş görebilir.
Air mouse bende var,9090 tvde verilmişti,alıcı-verici gerçi ama sanırım BT değil onlar,ama eve döndüğümde kontrol edeyim unutmazsam ,bu arada ben pek kullanamadım ,bana zor geldi umutDoğrudan çalışmaz, USB alıcı vericisi olsa neyse.
Muhtemelen doğrudan TV'nin Bluetooth'una bağlanıyordur.
Air mouse bende var,9090 tvde verilmişti,alıcı-verici gerçi ama sanırım BT değil onlar,ama eve döndüğümde kontrol edeyim unutmazsam ,bu arada ben pek kullanamadım ,bana zor geldi umut
Eve dönünce bakarımBen 150 lira verip alsam mı diye düşünüp vazgeçmiştim.
BT dir muhtemelen.
Ben 150 lira verip alsam mı diye düşünüp vazgeçmiştim.
BT dir muhtemelen.
TV'lerin kendi air kumandaları bluetooth oluyor zaten hocam. Ama harici air kumandalar usb receiverla bağlanıyor tvlere. Bi şey sormak istiyorum, az önce odamdaki Toshiba tv kapalı olmasına ve kumandada hiçbir şeye dokunmamama rağmen standby yeşil ışığı kendi kendine belki 30 saniye kadar yanıp yanıp söndü ve kırmızıya dönüp kapandı. Bu neden oldu acaba ?Doğrudan çalışmaz, USB alıcı vericisi olsa neyse.
Muhtemelen doğrudan TV'nin Bluetooth'una bağlanıyordur.
Otomatik yazılım güncellemesi denetlemiş olabilir. Ya da TKGS için güncelleme var mı ona bakmıştır.TV'lerin kendi air kumandaları bluetooth oluyor zaten hocam. Ama harici air kumandalar usb receiverla bağlanıyor tvlere. Bi şey sormak istiyorum, az önce odamdaki Toshiba tv kapalı olmasına ve kumandada hiçbir şeye dokunmamama rağmen standby yeşil ışığı kendi kendine belki 30 saniye kadar yanıp yanıp söndü ve kırmızıya dönüp kapandı. Bu neden oldu acaba ?