Samsung Led Tv Önerisi

kskus Çevrimdışı

kskus

Yeni Üye
18 May 2018
14
28
Merhabalar forumda yeniyim. Bilgilerinize ihtiyacım var. Yeni bir televizyon satın alacağım ve bütçem maksimum 1800 TL üç model arasında kaldım. Samsung 40J5270 // 40K5000 // UE40M5000 fakat hangisinin daha avantajlı bir seçim olacağını bilemedim. Bu arada, 40J5270 modelinde Hepsiburada'da görüntü tarama hızı 800HZ gösterirken diğer sitelerde 200HZ olarak gösteriliyor. Kendi sitesinde de ürünü inceleme fırsatı bulunmuyor. PS4 vs kullanmıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Merhabalar forumda yeniyim. Bilgilerinize ihtiyacım var. Yeni bir televizyon satın alacağım ve bütçem maksimum 1800 TL üç model arasında kaldım. Samsung 40J5270 // 40K5000 // UE40M5000 fakat hangisinin daha avantajlı bir seçim olacağını bilemedim. Bu arada, 40J5270 modelinde Hepsiburada'da görüntü tarama hızı 800HZ gösterirken diğer sitelerde 200HZ olarak gösteriliyor. Kendi sitesinde de ürünü inceleme fırsatı bulunmuyor. PS4 vs kullanmıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
5270 i bizzat inceledim, zap hızı yüksek, tarama teknolojisi düşük bir modeldir ayrıca 800hz olmasına imkan olmadığını düşünüyorum o performans ile. K5 hakkında derin bilgim yok ancak M5 daha stabil bir tv olarak ön plana çıkar bu 3 tv içerisinde :ok

Zap hızı yüksek derken süre uzun demek istedim.

kskus Çevrimdışı

kskus

Yeni Üye
18 May 2018
14
28
Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Diğer markalara da göz attım Vestel falan da gördüm ama işin uzmanı olmadığım için kararsız kaldım. Söylediklerinizden anladığım kadarıyla M5 modelini mi tercih etmeliyim?

Son düzenleme:
T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
O rakamlara bildiğim kadarı ile 50 inch tv ler denk getirilebiliyor (regal, vestel, jvc, hi level vs.) marka bağımlısı değilseniz bu bütçeye daha büyük ekranlı tv sahibi olabilirsiniz. Ben şuna inanıyorum, bu gün "budur" diyeceğin ürün 2 gün sonra "ölü teknoloji" olarak kalıcak.

Vaktiyle Vatan Bilgisayar 'da 11 ay satış personelliği yaptım... Bu led tv ler ilk çıktığında herkes tv karşısında eller havaya yapıyordu (el ile ses kontrolü). Ne oldu o iş ? Yalan !

Kıssadan hisse, ana ihtiyaçları karşılayacak, uygun fiyatlı ve büyük ekranlı bir tv fazlası ile iş görür.

- Ps4 kullanmıyorsanız hz değerinin pek bir önemi kalmıyor açıkçası, sonuçta standart 50-60hz lerden modifiye şeklinde 200 lere 2000 lere çıkarılıyor. Sadece film izlemek, maç izlemek için bile yeterli olacaktır 200hz.
- tavsiyesini sorduğunuz tüm tv ler full hd.

- Bugün bim e gelecek jvc ye bir bakın derim ben, dediğiniz bütçenin 200 tl üzeri ama özellik / fayda olarak sizin tavsiyesini isteyeceğiniz ürünlerden daha iyi.

Saygılar.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Bilgilendirmeniz için çok teşekkür ederim. Diğer markalara da göz attım Vestel falan da gördüm ama işin uzmanı olmadığım için kararsız kaldım. Söylediklerinizden anladığım kadarıyla M5 modelini mi tercih etmeliyim?
Bana kalsa T trkkrsy kardeşimin söylediklerinin altına imzamı atarım zira bir stb kullanıcısı olarak ben TV ye dünya kadar özellik yükleyip sonra da çok büyük performans bekleyenlerden değilim. TV, TV işini yapmalı, daha farklı beklentilerim var ise android box ile istediğimi yaptırabilmeliyim tv ye.

Evet dahili uydu alıcısı kullanmayı seviyorum ancak duruma adapte olmayı da bilmeliyiz insanğlu olarak.

Bu anlamda siz 3 modeli de kendiniz belirlediğiniz için size M5 dedim yoksa kardeşimizin söylediği gibi MARKA farkı bedeli ödemek yerine aynı işi çok daha iyi özelliklerle yapacak ve en önemlisi 3 yıl garantii bir ürün satınalıp kullanmak daha cazip gelir bana.

Siz o 3 model ile bana gelip soru sorduğunuzda ben size ''Boşver onları şunları al'' desem malum forumdaki malum SAMSUNG pazarlamacılarından bir farkım kalmazdı o nedenle sizin seçimleirnize saygı duyarak bir şeçim yapmıştım. Bizim mal pazarlama derdimiz yok azizim, kişiye uygun ama ekonomik bir tv üzerinde sizin ile ortak karar alabilmek bizim hedefimiz :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Bak zaten bir de kaf kaf mışsın, bu farklı bir ayrıcalık kattı sana benim gözümde :kiskis

Sen şimdi tüm bildiklerini unut, Önce sen nasıl bir tv izleyicisi profiline sahipsin ondan bahset, adam gibi bir tv bulalım sana.

Evdeki genel aydınlık durumu nedir?
TV nin duracağı yer ile senin oturma düzenin nasıldır? (kare dikdörtgen)
Yan açılardan tv izleyecekmisin?
PS4 -Konsol - Futbol gibi merakların var mı?
Daha önce kullandığın tv nedir? (Plazma-LCD)

vs :ok

kskus Çevrimdışı

kskus

Yeni Üye
18 May 2018
14
28
T trkkrsy Adem Helvacı Ado İkinize de değerli yorumlarınızdan, ilginizden dolayı çok teşekkür ederim.

Öncelikle marka bağımlısı değilim. Samsung olması benim için şart değil, sadece sağlam, sorunsuz ve paneli kaliteli diye duymuştum. Bu sebeplerden hep Samsung baktım.
Salon aydınlık güneş alıyor. Tv tam karşımda konumlanacak. Oda dikdörtgen yaklaşık 4-5 metre uzaklık olur diye tahmin ediyorum.
Yan açılardan tv izlemeyeceğim. Daha önce TV kullanmadım yani tüplü televizyon vardı evde malum öğrenci evi artık okul bitiyor yeni bir eve geçiyorum.
Bütçem 1800 TL. Tv'de wifi olması benim için önemli internetten film, müzik için.
PS4 - Konsol merakım yok. Futbol'da sadece İzmir takımlarını takip ettiğimden tvde pek futbol işim olmuyor. Bu arada teşekkürler abi ölümüne kaf kaf :clap

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
T trkkrsy Adem Helvacı Ado İkinize de değerli yorumlarınızdan, ilginizden dolayı çok teşekkür ederim.

Öncelikle marka bağımlısı değilim. Samsung olması benim için şart değil, sadece sağlam, sorunsuz ve paneli kaliteli diye duymuştum. Bu sebeplerden hep Samsung baktım.
Salon aydınlık güneş alıyor. Tv tam karşımda konumlanacak. Oda dikdörtgen yaklaşık 4-5 metre uzaklık olur diye tahmin ediyorum.
Yan açılardan tv izlemeyeceğim. Daha önce TV kullanmadım yani tüplü televizyon vardı evde malum öğrenci evi artık okul bitiyor yeni bir eve geçiyorum.
Bütçem 1800 TL. Tv'de wifi olması benim için önemli internetten film, müzik için.
PS4 - Konsol merakım yok. Futbol'da sadece İzmir takımlarını takip ettiğimden tvde pek futbol işim olmuyor. Bu arada teşekkürler abi ölümüne kaf kaf :clap

Fikir öğrenmek adına sorayım o halde.

Şu tv için ne düşünürsün?

https://tavsiyeforumu.com/konu/jvc-...model-televizyon-hakkinda-bilgilendirme.1568/

kskus Çevrimdışı

kskus

Yeni Üye
18 May 2018
14
28
Son düzenleme:
T Çevrimdışı

trkkrsy 

Süper Üye
26 Ara 2017
915
43
rica ederim hocam, niyetim markayı değil iyiyi almak. ismini söylemeyeyim kullandığım telefonu 1500 tl ye aldım, 6gb ram/64gb rom mevcut. 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum. hala bu donanıma ulaşmamış teknolojiler 1500xbilmem kaç tl lere satılıyor, ne gerek var markaya para saymaya ?

bu düşüncem her cihaz için geçerli.

bu arada şu zorlu grubu 65" uygun tv yapsa da a101, bim... bizlerde nasiplensek =)

Son düzenleme:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
rica ederim hocam, niyetim markayı değil iyiyi almak. ismini söylemeyeyim kullandığım telefonu 1500 tl ye aldım, 6gb ram/64gb rom mevcut. 2 yıldır sorunsuz kullanıyorum. hala bu donanıma ulaşmamış teknolojiler 1500xbilmem kaç tl lere satılıyor, ne gerek var markaya para saymaya ?

bu düşüncem her cihaz için geçerli.

bu arada şu zorlu grubu 65" uygun tv yapsa da a101, bim... bizlerde nasiplensek =)

65'' için görüşeceğim mutlaka hem satış kaalı hem de üretim ile. Bakalım uzak ufukta da olsa var mı böyle bir niyetleri :ok

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Okudum inceledim teşekkürler gayet tatmin edici geldi ekran boyutu da özellikleri sizin belirttikleriniz gerçekten süper 25 mayısta 2000 liradan gelecekmiş. Başka bir tavsiyeniz de var mı? Bunu not alıyorum hemen
Fiyat kıstasında bu derece uygun olanı şimdilik yok, yine de takipteyiz :ok

Geri
Üst Alt