Samsung GQ55Q8DN Ekranda Siyahlanma

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
aslinda cok belli olmuyor hatta simdi aksam karanligi bir foto daha yapayim dedim gözlerimmi alisti yoksa o leke gitmismi ordan anlamadim

4fc86972154a63d33.jpg

sol üst kösede gündüz belirgin olan leke gitmis gibi ama ekranda yer yer dikey izler var gibi görünüyor anlamadim gitti
video ile göstermeye calistim
Ben kızdım biraz ,belki bende korkmuştur panelin sevgili Bratan :haha1

B Çevrimdışı

Bratan 

Süper Üye
8 Kas 2018
908
44
Ben kızdım biraz ,belki bende korkmuştur panelin sevgili Bratan :haha1
ozaman biraz daha kizda daha kaliteli olsun :fiskos
egerki benim gözüm alismadiysa ve o leke gittiyse/azaldiysa aklima söyle bir ihtimal geliyor dinamik modda yüksek isida calistirdigimda panel isiniyor ve renk degisikligi oluyor düsük isida eski haline geliyor cünkü sabahdan beri yaptigim tek sey ekrani düsük ayarda calistirtirmakdi fotograf ve video cekmek icin dinamik moda gectim arada oda sicakligida görece daha düsük ondan olabilirmi acaba bisey anlamadim :deli

B Çevrimdışı

Bratan 

Süper Üye
8 Kas 2018
908
44
güncelleme; hepimiz yanildik galiba.
bu gün durumu yeniden bir kontrol ediyim dedim televizyon soguyunca durum degistimi diye bi bakiyim dedim anladigim kadariyla o bölgedeki led de bir sorun var ilk önce o siyahligin gittigini fark ettim yakindan bakiym derken gördüm ki orada led yanip sönme yapiyor sanki videoya cekmeye calisinca denk gelmedi tekrar denerim nasil tarif edecegimide tam olarak bilmiyorum
sanki led eski flörosan lambalar bozuldugunda yanip söndügünde nasil oluyorsa öyle davraniyor ama bu cok az ve kisa süreli oluyor
kisacasi o bölgedeki led in sorun yaptigini calismadigini ve ya yeterli isik veremedigini düsünüyorum bu sebeple orasi karanlik görünüyor

teraspy Çevrimdışı

teraspy 

TFC Team
26 Kas 2018
22,683
65
güncelleme; hepimiz yanildik galiba.
bu gün durumu yeniden bir kontrol ediyim dedim televizyon soguyunca durum degistimi diye bi bakiyim dedim anladigim kadariyla o bölgedeki led de bir sorun var ilk önce o siyahligin gittigini fark ettim yakindan bakiym derken gördüm ki orada led yanip sönme yapiyor sanki videoya cekmeye calisinca denk gelmedi tekrar denerim nasil tarif edecegimide tam olarak bilmiyorum
sanki led eski flörosan lambalar bozuldugunda yanip söndügünde nasil oluyorsa öyle davraniyor ama bu cok az ve kisa süreli oluyor
kisacasi o bölgedeki led in sorun yaptigini calismadigini ve ya yeterli isik veremedigini düsünüyorum bu sebeple orasi karanlik görünüyor
Hımm yanıp sönüyorsa ,demek ki değişecek.

B Çevrimdışı

Bratan 

Süper Üye
8 Kas 2018
908
44
sorunu farkettigimden beri aradan günler gecti dün sorun yoktu veya dikkatimi cekmedi bu gün tv yi actigimda karanlik bölge yine ordaydi bir süre durdu sonra yine gidip gelmeyse basladi sonra kayboldu simdi eve geri geldim tv yi actim yine ortalarda yok elekrik sekebesinde parazitlenme vs gibi birsey sebep oluyor olabilirmi led bozuk desem hic calismamasi lazim yani siyah bölgenin hep olmasi lazim ama bu gelip gidiyor bir bozuluyor bir calisiyormu anlamadim

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
sorunu farkettigimden beri aradan günler gecti dün sorun yoktu veya dikkatimi cekmedi bu gün tv yi actigimda karanlik bölge yine ordaydi bir süre durdu sonra yine gidip gelmeyse basladi sonra kayboldu simdi eve geri geldim tv yi actim yine ortalarda yok elekrik sekebesinde parazitlenme vs gibi birsey sebep oluyor olabilirmi led bozuk desem hic calismamasi lazim yani siyah bölgenin hep olmasi lazim ama bu gelip gidiyor bir bozuluyor bir calisiyormu anlamadim
led ampul bacakları soğuk lehime maruz kalmış olabilir.

B Çevrimdışı

Bratan 

Süper Üye
8 Kas 2018
908
44
senin orda led değişimine tv parası isterler.

cihazın 5. yılı nasıl iade edeceksin.
led degisimine tv parasindan fazlasini isterler muhtemelen tamir etmek yenisini almaktan pahaliya geliyor genelde
burdan bir el atarsiniz diye düsünmüstüm ledleri nerden aliriz nasil degistiririz

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,348
led degisimine tv parasindan fazlasini isterler muhtemelen tamir etmek yenisini almaktan pahaliya geliyor genelde
burdan bir el atarsiniz diye düsünmüstüm ledleri nerden aliriz nasil degistiririz
ledleri ayarlarız sıkıntı değil elinden gelirse sende değiştirebilirsin.

Geri
Üst Alt