Pixel Teknoloji
Aktif Üye
- 1 Eki 2018
- 369
tamamda 8k yeni bir teknoloji değil zaten. mesele ben yaptım alın bunu kullanın değil ki, adam gövde gösterisi yapıyor bu ebatta tvde 8k çözünürlük sunuyoruz diye. bir nevi marka prestiji. bunu yaparkende sağdan soldan toplama malzemelerle yapmıyor, paneli kendi üretimi, tasarımı kendisine ait. ayrıca bir ürün ortaya çıktığında ülkemizde herkes kendi gelir durumuyla mukayese edip bunun gereksiz fuzuli çok para olduğunu söylüyor, telefon çıkıyor, araba çıkıyor, tv çıkıyor hep aynı muhabbet.
bugün beymende milyoncuda daha kralını 5 liraya alacağınız peçetelik 5 bin liraya satılıyor. mesele onun fiziksel ederi değil, marka üzerinden yüklenilen anlam. niye sosyete ablalar Eminönü'nden en kralını 50 liraya alacağını bildiği elbiseyi gidip nişantaşından alıyor.
büyük firmalar ürün gamını geliştirirken insan psikolojisine göre hareket ediyorlar. kimisi 1,5gb ramli telefonu ben en büyük firmayım diye 5 bin liraya satıyor diğeri 6gb ramli telefonu marka algısı olmayan insanlara 3 bin liraya satıyor.
birde şunu söylemek lazım, anlaşılır olması için şöyle örnek vereyim ;adam futbolcu bakıyorsun senelik kazancı 3m euro (21 milyon lira) bu adam gidip teknosada indirim mi kovalayacakbenimde imkanım olsa bende gidip 85" 8k tvyi bırak salonu alır 5-6 tane banyoya tuvalete bile kurarım.
teknoloji gelişsin, gelişsin ki 8k çoğalıp yaygınlaştığında 4k'nın fiyatı düşsün millet fhd alacağına 4k alsın. üst model yeni teknoloji otomatikman alt model ve alt teknolojiyi outlet yapar. lgden acil cevap bekliyoruz, vestelde kontra yaparsa tadından yenmez![]()
Ayrı ayrı bakıldığında görüşler doğru
![Gülümseme :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/emojione/smile.png)
![Gülümseme :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/emojione/smile.png)