Samsung 65BU8000 panel hk.

Karsiyaka merkezdeyim. Bende yetkili servis yapsın istiyorum ama 4.000 net fark var. Malzeme aynıysa 12.000 e 8.000 düşündürüyor insanı mevcut koşullarda.. 🙄
Kaf-Sin-Kaf'lılara yardım etmiyorum maalesef :haha1
Şaka bir yana, yarın onura sor bakalım ,yönlendirme yapar mutlaka, biz de arkadaşımın p.tesi veya hafta için sony tvs,ini götüreceğiz Çiğli'den.
Hidden text for users: Mess82

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ellerinde ürüne ait panel yokmuş yine de teşekkürler. 👍

@adem
Kaf-Sin-Kaf'lılara yardım etmiyorum maalesef :haha1
Şaka bir yana, yarın onura sor bakalım ,yönlendirme yapar mutlaka, biz de arkadaşımın p.tesi veya hafta için sony tvs,ini götüreceğiz Çiğli'den.
*** Gizli metin: alıntı yapılamaz. ***
Pazartesi stok durumuna bir bakalım ona göre fiyat verelim dedi Onur bey.. Yönlendirmeniz için teşekkürler. 👍

Geçmiş olsun oldukça üzücü durum. Yetkili, özel servislerden fiyat teklifi isteyin. Gelen tekliflere göre hareket edersiniz.
Bu arada özel serviste yaptırsam 1 aylık TV bu. Genel garanti şartları bozulur mu harici müdehale var denilerek... İleride başka bir yerinde farklı bir sorun çıksa mesela...

Bu arada özel serviste yaptırsam 1 aylık TV bu. Genel garanti şartları bozulur mu harici müdehale var denilerek... İleride başka bir yerinde farklı bir sorun çıksa mesela...
Tamamen garanti dışı kalır.

Yetkisiz müdahale olarak değerlendirileceği için garanti dışı kalırsınız.

Geri
Üst Alt