Yahu bu nasıl bir yüce gönüllülük böyle. ?Abi hani o 11 yaşındaki elektronik meraklısı kardeşimizden bahsetmişsin ya videonun başında ona yollar mısın bayram harçlığı olsun Adem ve Özgür abisinden ?
Ben daha bakamadım yorumlara. helal olsun görüp yazmışlar mı hemen? Vallahi bravoYoutube yorumları da okudum yazarken orada 2 saat önce bir arkadaş yazmış helal olsun ?
Özgür hemen iban paylaş kardeşim
TV nin hoparlörleri takmamışım
Eskiden soketini takmayı unuturdum, Şimdi komple hoparlör takmayı unutmuşum
İban konusunda ciddiyim![]()
O bendimYoutube yorumları da okudum yazarken orada 2 saat önce bir arkadaş yazmış helal olsun ?
Helal olsun kardeşim ?O bendim![]()
Sağ olunHelal olsun kardeşim ?
O bendim![]()
Umarım Timur bugünleri hatırlar ve iyi bir elektronik ya da mekatronik mühendisi olur, Yolu açık olsun ?Videoyu yeni izledim apölye diyecektim mesajları okuyunca yazılmış tebrik ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Timur a da gelecekteki mesleği için şimdiden başarılar dilerim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Timur a da gelecekteki mesleği için şimdiden başarılar dilerim
Ahahahaha Geç kalan MehmetO bendim![]()
Rabbim memleketine, ailesine, sevdiklerine hayırlı evlat eylesin. Canavar gibi bir vatan evladı olsun, gönlümüz bu meslekleri istese de onun severek yapacağı meslek ne ise o olsun inşallah ?Umarım Timur bugünleri hatırlar ve iyi bir elektronik ya da mekatronik mühendisi olur, Yolu açık olsun ?
Mekatronik mühendisliği geleceğin en önemli mesleklerinden biri oğlum eğer isterse ben çok istiyorum tabii hepsi için hayırlısı neyse o olsun ?Rabbim memleketine, ailesine, sevdiklerine hayırlı evlat eylesin. Canavar gibi bir vatan evladı olsun, gönlümüz bu meslekleri istese de onun severek yapacağı meslek ne ise o olsun inşallah ?