Yahu bu nasıl bir yüce gönüllülük böyle. ?Abi hani o 11 yaşındaki elektronik meraklısı kardeşimizden bahsetmişsin ya videonun başında ona yollar mısın bayram harçlığı olsun Adem ve Özgür abisinden ?
Ben daha bakamadım yorumlara. helal olsun görüp yazmışlar mı hemen? Vallahi bravoYoutube yorumları da okudum yazarken orada 2 saat önce bir arkadaş yazmış helal olsun ?
Özgür hemen iban paylaş kardeşim
TV nin hoparlörleri takmamışım
Eskiden soketini takmayı unuturdum, Şimdi komple hoparlör takmayı unutmuşum
İban konusunda ciddiyim
O bendimYoutube yorumları da okudum yazarken orada 2 saat önce bir arkadaş yazmış helal olsun ?
Helal olsun kardeşim ?O bendim
Sağ olunHelal olsun kardeşim ?
O bendim
Umarım Timur bugünleri hatırlar ve iyi bir elektronik ya da mekatronik mühendisi olur, Yolu açık olsun ?Videoyu yeni izledim apölye diyecektim mesajları okuyunca yazılmış tebrik ederim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Timur a da gelecekteki mesleği için şimdiden başarılar dilerim
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Timur a da gelecekteki mesleği için şimdiden başarılar dilerim
Ahahahaha Geç kalan MehmetO bendim
Rabbim memleketine, ailesine, sevdiklerine hayırlı evlat eylesin. Canavar gibi bir vatan evladı olsun, gönlümüz bu meslekleri istese de onun severek yapacağı meslek ne ise o olsun inşallah ?Umarım Timur bugünleri hatırlar ve iyi bir elektronik ya da mekatronik mühendisi olur, Yolu açık olsun ?
Mekatronik mühendisliği geleceğin en önemli mesleklerinden biri oğlum eğer isterse ben çok istiyorum tabii hepsi için hayırlısı neyse o olsun ?Rabbim memleketine, ailesine, sevdiklerine hayırlı evlat eylesin. Canavar gibi bir vatan evladı olsun, gönlümüz bu meslekleri istese de onun severek yapacağı meslek ne ise o olsun inşallah ?