SAMSUNG 43MU7000 Ürün incelemesi, TV söküldü.

T Çevrimdışı

teknolojidelisi

Yeni Üye
25 Haz 2018
1
39
Aylardır epey.com sitesinde tv kıyaslaması yaparak karar verdiğim televizyonun gurme gözüyle incelemesini gördüm. Elinize sağlık hocam

M Çevrimdışı

memrekaya

Yeni Üye
13 Haz 2018
26
30
Üstad Adem Helvacı Ado 50mu7000 ile 43mu7000 farkı sadece ekranın daha küçük olması mıdır,aralarında teknik olarak fark var mıdır?

M Çevrimdışı

m.menguc

Kayıtsız / Doğrulanmamış
Üstad Adem Helvacı Ado 50mu7000 ile 43mu7000 farkı sadece ekranın daha küçük olması mıdır,aralarında teknik olarak fark var mıdır?

Benim bildiğim kadarıyla 50MU7000 VA panel, 43MU7000 IPS panel.

Screenshot_2018-07-21-11-45-25-242_com.opera.browser.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
üstad tekrar sormak istiyorum sanırım görmediniz seçim arefesindeyim sizden başka net bilgi verecek de yok çünkü hem 50mu7000 hem 43mu7000 incelediniz
Tek fark ekrandır her ikisinde de lümen değerine kadar sonuçlar değişmiyor, e tabi ebeta bağlı olarak tüketim verileri değişir sadece :ok

E Çevrimdışı

ezimuse2

Yeni Üye
26 Eki 2018
6
32
İnceleme için teşekkürler hocam. Görüntü modları arasından dinamik mod seçilince renkler fışkırıyor ancak zamanla göz yoruyor. HDR özelliği filmlerde çok iyi ancak bana göre parlaklığı yetersiz geliyor. 50mu7000 kullanıcısı olarak gündüz biraz parlaklık az geliyor. WİFİ a gelirsek wifi iyi hoş ama modem yakınında olursa :( Evde modemi diğer odaya taşıyınca 3mbitten fazlasını görmedi bende 15m kablo çekmek zorunda kaldım. Kumandaın pili 8-9 ay sonra bitiyor. yerine bimin pillerinden taktım onlar daha iyi sanki :) Sesli komut türkçe olsa mis gibi olurdu onun dışında kumanda çok iyi. Ancak arama yaparken yazı yazması zulüm. Kumanda üzerindeki yuvarlak alan keşke dokunmatik olsaydı. Ayrıca ios android uygulaması ile kumanda gibi kullanılabiliyor.

50MU7000 merak edenler de sorularını da sorabilir

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
İnceleme için teşekkürler hocam. Görüntü modları arasından dinamik mod seçilince renkler fışkırıyor ancak zamanla göz yoruyor. HDR özelliği filmlerde çok iyi ancak bana göre parlaklığı yetersiz geliyor. 50mu7000 kullanıcısı olarak gündüz biraz parlaklık az geliyor. WİFİ a gelirsek wifi iyi hoş ama modem yakınında olursa :( Evde modemi diğer odaya taşıyınca 3mbitten fazlasını görmedi bende 15m kablo çekmek zorunda kaldım. Kumandaın pili 8-9 ay sonra bitiyor. yerine bimin pillerinden taktım onlar daha iyi sanki :) Sesli komut türkçe olsa mis gibi olurdu onun dışında kumanda çok iyi. Ancak arama yaparken yazı yazması zulüm. Kumanda üzerindeki yuvarlak alan keşke dokunmatik olsaydı. Ayrıca ios android uygulaması ile kumanda gibi kullanılabiliyor.

50MU7000 merak edenler de sorularını da sorabilir
Klavyenize, görüşlerinize sağlık :ok

Geri
Üst Alt