T
teknolojidelisi
Yeni Üye
- 25 Haz 2018
- 1
- 39
Aylardır epey.com sitesinde tv kıyaslaması yaparak karar verdiğim televizyonun gurme gözüyle incelemesini gördüm. Elinize sağlık hocam
Aylardır epey.com sitesinde tv kıyaslaması yaparak karar verdiğim televizyonun gurme gözüyle incelemesini gördüm. Elinize sağlık hocam
Üstad Ado 50mu7000 ile 43mu7000 farkı sadece ekranın daha küçük olması mıdır,aralarında teknik olarak fark var mıdır?
Evet.Yurtdışında buradaki mu7000 mu6300 diye mi geçiyor?
üstad tekrar sormak istiyorum sanırım görmediniz seçim arefesindeyim sizden başka net bilgi verecek de yok çünkü hem 50mu7000 hem 43mu7000 inceledinizÜstad Ado 50mu7000 ile 43mu7000 farkı sadece ekranın daha küçük olması mıdır,aralarında teknik olarak fark var mıdır?
Tek fark ekrandır her ikisinde de lümen değerine kadar sonuçlar değişmiyor, e tabi ebeta bağlı olarak tüketim verileri değişir sadeceüstad tekrar sormak istiyorum sanırım görmediniz seçim arefesindeyim sizden başka net bilgi verecek de yok çünkü hem 50mu7000 hem 43mu7000 incelediniz
Üstad yukarıdaki bilgi doğru mu peki 43mu7000 ips deniliyorTek fark ekrandır her ikisinde de lümen değerine kadar sonuçlar değişmiyor, e tabi ebeta bağlı olarak tüketim verileri değişir sadece
43MU7000VA paneldirÜstad yukarıdaki bilgi doğru mu peki 43mu7000 ips deniliyor
Klavyenize, görüşlerinize sağlıkİnceleme için teşekkürler hocam. Görüntü modları arasından dinamik mod seçilince renkler fışkırıyor ancak zamanla göz yoruyor. HDR özelliği filmlerde çok iyi ancak bana göre parlaklığı yetersiz geliyor. 50mu7000 kullanıcısı olarak gündüz biraz parlaklık az geliyor. WİFİ a gelirsek wifi iyi hoş ama modem yakınında olursa :( Evde modemi diğer odaya taşıyınca 3mbitten fazlasını görmedi bende 15m kablo çekmek zorunda kaldım. Kumandaın pili 8-9 ay sonra bitiyor. yerine bimin pillerinden taktım onlar daha iyi sanki Sesli komut türkçe olsa mis gibi olurdu onun dışında kumanda çok iyi. Ancak arama yaparken yazı yazması zulüm. Kumanda üzerindeki yuvarlak alan keşke dokunmatik olsaydı. Ayrıca ios android uygulaması ile kumanda gibi kullanılabiliyor.
50MU7000 merak edenler de sorularını da sorabilir