Şahsiyet - Puhu TV (2018)

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
kodi yide mutlaka araştırın, mi box kodi siz olmaz

KODİ'yi XBMC olduğu zamandan beridir biliyorum, güzel bir yazılım.
Bizimkilere standart uygulamalar ve tarayıcı deneyimi yeter diye düşünüyorum.
KODİ içinde de WEB tarayıcı vardı sanırım. Varsa onun için kurarım.
Yoksa bizimkiler KODİ'yi pek kullanamaz. :)

BlackSea Çevrimdışı

BlackSea 

Emektar
3 Eki 2017
1,937
32
Geziyor sanırım çok kullanmıyorum ama artık bişeye ihtiyaç duymadım. Chrome de belki çok fonksiyonlu gezmiyordyr mauseye ihtiyaç duyulabilir. Ama play storedeki tarayıcıda sorun yok .

kenai Çevrimdışı

kenai

Yeni Üye
23 Mar 2018
47
50
Uzun süre sonra ilk defa bir yerli dizi izledik onun da 4. bölümü yayınlanmadı bir türlü.

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,295
İlk 6 bölümü izlemiştim , enteresan bir dizi ben beğendim. Konusu itibari ile biraz ağır giden bir dizi ama , klişe Türk dizilerinden değil. Haluk Bilginer her zaman ki gibi harika oynuyor , büyük usta :affet ayrıca Cansu Dere'nin bu kadar iyi oyuncu olduğunu bilmiyordum :saskin

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
İlk 6 bölümü izlemiştim , enteresan bir dizi ben beğendim. Konusu itibari ile biraz ağır giden bir dizi ama , klişe Türk dizilerinden değil. Haluk Bilginer her zaman ki gibi harika oynuyor , büyük usta :affet ayrıca Cansu Dere'nin bu kadar iyi oyuncu olduğunu bilmiyordum :saskin

Cansu Dere fena bir oyuncu değil ama dizi güzel bence.
Televizyondaki o dizilere 5 saniye katlanamıyorum.:hihi

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,295
Cansu Dere fena bir oyuncu değil ama dizi güzel bence.
Televizyondaki o dizilere 5 saniye katlanamıyorum.:hihi
Tv'deki dizilerin neyini izleyelim ki , sansürden dolayı doğru düzgün dizi yapılamıyor ki. Hepsi birbirinin kopyası diziler , az komedi koy bide birbirine aşık 2 genç tamam oldu bitti. Bide saçma sapan asker dizileri var , aynı askerler aynı teröristlerle muhabbet , atışma , mafyacılık oynarmış gibi. Kesin o dizilerdeki gibi oluyordur , askerler gülüp geçiyodur heralde bu dizilere. Bizdede bi dizi tuttumu hemen diğer kanallardada aynıları yapılıyor. Trt zaten bi alem tarihi tamamen aykırı , abartılmış , sırf milliyetçi duyguları sömürmek için yapılan diziler , ne izleyeceğiz tv :bilmiyom

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,969
Tv'deki dizilerin neyini izleyelim ki , sansürden dolayı doğru düzgün dizi yapılamıyor ki. Hepsi birbirinin kopyası diziler , az komedi koy bide birbirine aşık 2 genç tamam oldu bitti. Bide saçma sapan asker dizileri var , aynı askerler aynı teröristlerle muhabbet , atışma , mafyacılık oynarmış gibi. Kesin o dizilerdeki gibi oluyordur , askerler gülüp geçiyodur heralde bu dizilere. Bizdede bi dizi tuttumu hemen diğer kanallardada aynıları yapılıyor. Trt zaten bi alem tarihi tamamen aykırı , abartılmış , sırf milliyetçi duyguları sömürmek için yapılan diziler , ne izleyeceğiz tv :bilmiyom

Şimdilerde dizi diye birşey yok hocam.
Müzik çalıyor bütün dizi boyunca.
2 saatlik klip izletiyorlar adeta insanlara.

Geri
Üst Alt