Sağlayıcı önerisi

A Çevrimdışı

aslankara

Yeni Üye
8 Tem 2025
3
36
Tatilde aile evine geldim, internet yerlerdeydi. Sıkıntıdan ne yapacağımı şaşırdım, derken herkes Turknet önerdi. Bi altyapı sorgulayayım dedim 6 ay ücretsiz internet kazandım Bu haftaya özelmiş kampanya şansa çıkıyormuş tüm şansımı kullandım herhalde😂 deneyen varsa yazsın.

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,994
Evinize gelen hız kaç peki?
Yani adres sorguladığınızda kaça kadar verebiliyorlar?

Altyapı eski dökük ise pek bir şey vermez.
Tabi sizin de kullanım senaryonuz önemli.

Telekom altyapısını kiralayan sağlayıcılar aşağı yukarı aynı hızı verir.
Turknet, Gıbırnet, Millenicom, Netspeed vs. tonla firma var.

Kendi altyapısı olanlar da var mesela Superonline, Türksat gibi.
Adresinizde bu ikisinden biri varsa bunları tercih edebilirsiniz.
Yüksek hız verirler.

Yoksa Telekom altyapısını kiralayan firmalara bakacaksınız.
Bir sürü firma var, gözünüze kestirdiğinizi seçin.
Bu firmaların hepsiyle tecrübem olmadı fakat Millenicom mesela, müşteri desteğinde sıkıntılı gördüğüm bir firma.
Tavsiye etmem.

Sadece yaz dönemi kullanmalık bir internet lazımsa taahhütsüz bir abonelik satın alabilirsiniz.
Böylece cayma bedeli gibi bir riskiniz de olmaz.
Tek sıkıntı, otomatik fiyat artışları.
Size denk gelir mi bilmem.
Taahhütsüz aboneliklerde fiyat değişiklikleri olabiliyor.

T Çevrimdışı

Turbo k.arza78

Aktif Üye
18 Mar 2017
640
Evinize gelen hız kaç peki?
Yani adres sorguladığınızda kaça kadar verebiliyorlar?

Altyapı eski dökük ise pek bir şey vermez.
Tabi sizin de kullanım senaryonuz önemli.

Telekom altyapısını kiralayan sağlayıcılar aşağı yukarı aynı hızı verir.
Turknet, Gıbırnet, Millenicom, Netspeed vs. tonla firma var.

Kendi altyapısı olanlar da var mesela Superonline, Türksat gibi.
Adresinizde bu ikisinden biri varsa bunları tercih edebilirsiniz.
Yüksek hız verirler.

Yoksa Telekom altyapısını kiralayan firmalara bakacaksınız.
Bir sürü firma var, gözünüze kestirdiğinizi seçin.
Bu firmaların hepsiyle tecrübem olmadı fakat Millenicom mesela, müşteri desteğinde sıkıntılı gördüğüm bir firma.
Tavsiye etmem.

Sadece yaz dönemi kullanmalık bir internet lazımsa taahhütsüz bir abonelik satın alabilirsiniz.
Böylece cayma bedeli gibi bir riskiniz de olmaz.
Tek sıkıntı, otomatik fiyat artışları.
Size denk gelir mi bilmem.
Taahhütsüz aboneliklerde fiyat değişiklikleri olabiliyor.
s.a umut barış hocam nasılsın yıllardır engelli indirim ile süperonline fiber 25 mbps hızında internet kullanıyordum 101 tl ödüyorken ocak 2026 dan itiaberen 500 tl yaptılar digitürk internet + film dizi 100 mbps fiber türk telekom alt yapısı ile 429 tl veriyor bunun üzerine % 25 indirim verecek 322 tl ye geliyor ++ 90 tl modem ücreti var 412 tl ye gelecek nasıl

ttnet fiber naısl bilemiyorum kullanmadım kesilme donma gibi sorunlar yaşarmıyım

yada başka bi servis sağlayıcı öneriniz varmıdır teşekkürler

Umut Barış Çevrimdışı
23 Kas 2017
21,994
s.a umut barış hocam nasılsın yıllardır engelli indirim ile süperonline fiber 25 mbps hızında internet kullanıyordum 101 tl ödüyorken ocak 2026 dan itiaberen 500 tl yaptılar digitürk internet + film dizi 100 mbps fiber türk telekom alt yapısı ile 429 tl veriyor bunun üzerine % 25 indirim verecek 322 tl ye geliyor ++ 90 tl modem ücreti var 412 tl ye gelecek nasıl

ttnet fiber naısl bilemiyorum kullanmadım kesilme donma gibi sorunlar yaşarmıyım

yada başka bi servis sağlayıcı öneriniz varmıdır teşekkürler
Digiturk u pek tavsiye etmem hizmet kalitesi anlamında. Açıkçası uygun fiyata internet tarifesi bulmak zor. Türk Telekom altyapısını kiralayan firmalardan altyapı sorgulaması yapın, taahhüt olmadan iptal bedeli olmadan deneyin.

Türk telekom gerçek fiber ise sorun yaşamazsınız. Bunun için binaya fiber kablo gelmiş olması şart tabi. Daireye kadar gelmese de olur. Binanızda fiber altyapı var mı Türk Telekom'un sitesinden sorgulayın derim.

T Çevrimdışı

Turbo k.arza78

Aktif Üye
18 Mar 2017
640
Digiturk u pek tavsiye etmem hizmet kalitesi anlamında. Açıkçası uygun fiyata internet tarifesi bulmak zor. Türk Telekom altyapısını kiralayan firmalardan altyapı sorgulaması yapın, taahhüt olmadan iptal bedeli olmadan deneyin.

Türk telekom gerçek fiber ise sorun yaşamazsınız. Bunun için binaya fiber kablo gelmiş olması şart tabi. Daireye kadar gelmese de olur. Binanızda fiber altyapı var mı Türk Telekom'un sitesinden sorgulayın derim.

süperonline ile anlaştım hızı 100 mpbs yaptık engelli indirimi ile 1 ay ücretsiz 11 ay 450 toplamda ayda 412,50 tl denk gelmiş oluyor

Geri
Üst Alt