"Sadece" TV Arıyorum - Tavsiye Lütfen

N Çevrimdışı

necropsie

Yeni Üye
1 Şub 2018
6
Cvp: "Sadece" TV Arıyorum - Tavsiye Lütfen

Umut Barış' Alıntı:
necropsie' Alıntı:
Bu modelde yazılım falan yok üstat, hatta monitör olarak geçiyor :) Smart, uydu alıcı vs. hiçbir şey yok - ben de öyle istiyordum zaten. Full HD panel sadece. Menü değiştirme hızını test ettim reyonda, hiçbir sorun göremedim zira ciddiye alınabilecek bir menüsü yok zaten. Kanal değiştirme hızı da benim receiver ile ilgili olacak, o da yeterince iyiydi.

Aynı fiyata 48 SEG Smart TV vardı, ancak bu modelin görüntü kalitesi ve akıcılığı daha iyi geldi bana. Ancak ben de bir tavsiyede bulunayım, fiyatı dikkate alındığında Smart + dahili uydu alıcı + 48 inç bir model arayan birileri varsa, SEG'in bahsettiğim o modeli de gayet yeterli düzeyde bir görüntü kalitesine sahip diye düşünüyorum. Elbette bu sadece reyonda yarım saat boyunca kumanda ile yapılabilecek her türlü atraksiyonu gerçekleştirmiş birinin tavsiyesi, uzun süreli kullanıma dayanmıyor :)

Bahsettiğiniz SEG modeli hangi mağazada? Migros'da mı?

Belirttiğim model şu: https://www.carrefoursa.com/tr/seg-48scf7620-48-smart-led-tv-vestel--p-30186618

Yalnız ben Teknosa'da gördüm bu modeli, kendi TV'imi de Teknosa'dan aldım zaten. Marketlere baktım ama benim istediğim tarzda birşey bulamadım. Market televizyonlarının neredeyse tamamı smart özelliğine sahip.

N Çevrimdışı

necropsie

Yeni Üye
1 Şub 2018
6

The_SreT' Alıntı:
Öncelikle hayırlı olsun , bence fiyatına ve özelliklerine göre pahalı bir tv almışsınız ne bilryim görüntü tarama hızı bile 60hz , philips tv'ler artık eski günlerini arar oldu adı kaldı desek yeridir. Bir büyük eksiklikte bu tv'nin sadece mp4 ve mpeg video formatlarını desteklediği yazıyor sitesinde , avi ve mkv formatlarını desteklememesi büyük eksiklik olacak.

Üstat haklısın ancak ben zaten o özellikleri istemiyordum. Android box kullanacağım film ve dizi izlemek için. Baya bildiğin düz TV, hatta monitör arıyordum ben ve tek önceliğim ses & görüntü kalitesinin tatmin edici olmasıydı. Herşeyin içine tıkıştırıldığı televizyonları sevmiyorum ben, belirli bir bütçenin üzerinde çıkmadığınız sürece daima sorun yaratıp çok yavaş çalışıyorlar gibime geliyor. Eski usül TV arıyordum ben yani :)

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,009
The_SreT' Alıntı:
Öncelikle hayırlı olsun , bence fiyatına ve özelliklerine göre pahalı bir tv almışsınız ne bilryim görüntü tarama hızı bile 60hz , philips tv'ler artık eski günlerini arar oldu adı kaldı desek yeridir. Bir büyük eksiklikte bu tv'nin sadece mp4 ve mpeg video formatlarını desteklediği yazıyor sitesinde , avi ve mkv formatlarını desteklememesi büyük eksiklik olacak.

Sizin TV'nizin native tarama hızı kaç Hertz ki? 
400-600-1000-1200-2000 vs. Hertz değerleri yazılımsal. Frame ekleyerek FPS artırıyorlar. Paneller 50 veya 60 Hertz.

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,321

Umut Barış' Alıntı:
The_SreT' Alıntı:

400-600-1000-1200-2000 vs. Hertz değerleri yazılımsal. Frame ekleyerek FPS artırıyorlar. Paneller 50 veya 60 Hertz.

Hocam o kadar ince detayları bilmiyorum ama benim tv'de görüntü tarama hızı 1000hz olarak geçmekte.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,009
The_SreT' Alıntı:
Umut Barış' Alıntı:

Hocam o kadar ince detayları bilmiyorum ama benim tv'de görüntü tarama hızı 1000hz olarak geçmekte.

O yazılımsal hızlandırma işte.

Özünde o panel 50 veya 60 Hertz'dir.

H Çevrimdışı

HalukB

Yeni Üye
2 Şub 2018
7
N11 ve Gittigidiyor'da 43", 4k, uydu alıcısız, Westwood markalı Vestel ihraç ürünü olduğu söylenen bir tv var.
LG panelli olduğu yazıyor. Fiyatı 1500 TL.
Ado hocamız teknik detayları verebillirse smart ihtiyacı olmayan arkadaşlar için tercih durumu oluşabilir belki.

M Çevrimdışı

~mustafa~

Aktif Üye
12 Mar 2018
53
Carrefour mağazada kredi kartına 12 taksit yapıyorlar Benim kredi kartını Deniz Bonus bu SEG marka televizyonu bende incelemiştim  bayağı güzel gözüküyor

Geri
Üst Alt