lazenes
Yeni Üye
- 15 Ağu 2020
- 7
- 31
Selamlar,
kaslı güçlü bir android box bakıyordum, yurt dışından ürün getirebiliyorum bulgaristan adresim üzerinden. Bu ürünü buldum, youtube da almanca videoları altyazı ile izledim övgü ile bahsediliyor iyi duruyor. Kağıt üstü değerleride güzel. Bulgaristana kargo ücretsiz 90€ ya geliyor. Mi 3. nesil ile aynı para benim için hemen hemen. Ne diyorsunuz denemeye değer mi ? Sizden de yorum bekliyorum.
Ürün Linki :
Video linki :
kaslı güçlü bir android box bakıyordum, yurt dışından ürün getirebiliyorum bulgaristan adresim üzerinden. Bu ürünü buldum, youtube da almanca videoları altyazı ile izledim övgü ile bahsediliyor iyi duruyor. Kağıt üstü değerleride güzel. Bulgaristana kargo ücretsiz 90€ ya geliyor. Mi 3. nesil ile aynı para benim için hemen hemen. Ne diyorsunuz denemeye değer mi ? Sizden de yorum bekliyorum.
Ürün Linki :
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Video linki :
Özellikleri
Modell | waipu.tv Stick |
Prozessor | Amlogic S905X5M, Quad-Core Cortex-A55 30k DMIPS |
Betriebsystem | AndroidTM 14 für TV (bei Auslieferung) |
Arbeitsspeicher (RAM) | 4GB DDR4 |
Speicher (NAND) | 32 GB eMMC |
Anschlüsse | HDMI 2.1 (HDCP 2.2), Ethernet RJ45 (10/100 PHY), USB-A, USB-C (5V/2.0A) |
WLAN-Standard | IEEE 802.11 b/g/n/ac/ax (WiFi-6) |
Video Auflösungen | 480i/p, 576i/p, 720p, 1080i/p and 4Kx2K |
Video-Codecs | 4kp75 10bit: AV1/H.265/VP9 P P-2/AVS2/4kp30: H.264, Dolby Vision |
Audio-Codecs | MP3, AAC, WMA, RM, FLAC, Ogg, Dolby Digital / Dolby Digital Plus / Dolby Atmos |
Stromverbrauch | < 0,5 W im Stand-by | < 4,45 W im Betrieb |
Gerätemaße | 11,5 x 11,5 x 4 |
Verpackungsmaße | 21,7 x 18,3 x 6,6 cm |
Verpackungsgewicht | 660g |
Lieferumfang | waipu.tv Box, Fernbedienung, 2x AAA-Batterien, HDMI-Kabel, Netzteil, Kurzanleitung, Voucher für 3 Monate Perfect Plus (Nur für Neukunden einlösbar) |