Pitbull
Süper Üye
- 6 Tem 2020
- 1,124
- 43
7000₺ bütçeye bu cihaz alınır mı?
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Online oyun Wot Gta 5 vs.Teknorya'dan alınmaz. Kullanım senaryosu nasıl olacak?
Harici bir ekran kartı olmamasından dolayı 2016 ya kadar olan AAA olarak kategorilenen oyunları oynatabilir, bunun dışında çoğu oyunları açar ama 10fps den fazlasını alamazsınız. Buradan sonrakileri kaba hesapla söylüyorum,, oyunlarda grafik ayarlarını çok düşürmeniz gerekiyor 1080p imkansız, 720p en fazla çünkü en az 2GB ram paylaşıma gidecek, Windows 10 kurarsanız sistem 2GB ram kullanacaktır artı oyunların kullanacağı ram miktari değişken olacağı için işlemci çoğu zaman darboğaz olacaktır kaçışı yok. Grafik beklentiniz yoksa oyunu oyun için oynayacaksaniz 25fps den yukarısını görmezsiniz (GTA V) , bunun yanında günlük kullanım için uygundur.Online oyun Wot Gta 5 vs.
Düşük ayarlarda çalıştırır.Online oyun Wot Gta 5 vs.
2 el bakiyorum almisken uzun süre gotursun diyorum sifir fiyatiyla ayni fiyati cekiyorlar. 6 aylık şu laptopa 11.000₺ istiyorlar. 1650Tİ modelinin sıfırı zaten bu fiyatlarda ?Düşük ayarlarda çalıştırır.
İkinci el bakın derim.
Evet, piyasa yükseldi her türlü.2 el bakiyorum almisken uzun süre gotursun diyorum sifir fiyatiyla ayni fiyati cekiyorlar. 6 aylık şu laptopa 11.000₺ istiyorlar. 1650Tİ modelinin sıfırı zaten bu fiyatlarda ?Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bütçe 10.000-11.000₺ oldu.
Çok haklısınız.Yanında gezdirme gibi bir sorun yok ise o bütçeye desktop daha iyi gider
İlla oyun için notebook olacaksa RTX 2060 veya RTX 3050 Ti altına para vermek pek mantıklı değil
Oyuncu notebooklarda GTX devri bitti artık 1 2 senelik notebookları elden çıkarmaya bakıyor herkes
Millet ikinci elde öyle fiyatlar veriyor ki, piyasa diye bir şey kalmadı.Yanında gezdirme gibi bir sorun yok ise o bütçeye desktop daha iyi gider
İlla oyun için notebook olacaksa RTX 2060 veya RTX 3050 Ti altına para vermek pek mantıklı değil
Oyuncu notebooklarda GTX devri bitti artık 1 2 senelik notebookları elden çıkarmaya bakıyor herkes
Aşağı yukarı aynı. Hangi donanımı sorduğunuza bağlı.Deskop ayni donanımı hem daha pahali hemde dizustune gore elektrik tuketimi fazla degil mi?
Oyun için laptop alınmaz ömrü kısa oluyor 2-3 sene sonra kronik arızalar ortaya çıkıyor..Deskop ayni donanımı hem daha pahali hemde dizustune gore elektrik tuketimi fazla degil mi?