- 23 Kas 2017
- 21,344
USB 3.0 driverlarını yüklemesi gerekebilir.Sanırım biosdan bahsetmiyor. Formatı attıktan sonra PC usbyi görmüyormuş
USB 3.0 driverlarını yüklemesi gerekebilir.Sanırım biosdan bahsetmiyor. Formatı attıktan sonra PC usbyi görmüyormuş
herhangi bir windows çıkar çıkmaz kuranları hiç anlayamadım ben. onun yamuğunu düzeltene kadar uzak durmak gerekir. hep böyle oldu. xp'den beri.AMD tarafında işlemci kullanımı ile ilgili sıkıntılar varmış
Performans kaybından bahsediyorlar stabil bir versiyon çıkana kadar beklenmeli derim ben
herhangi bir windows çıkar çıkmaz kuranları hiç anlayamadım ben. onun yamuğunu düzeltene kadar uzak durmak gerekir. hep böyle oldu. xp'den beri.
not: windows 3.1 için görüş belirtemeyeceğim. o zamanlar pc'ye , uzaylı görmüş masum köylü gibi bakıyordum.![]()
Ne imajı hazırlıyorsun,veya usb formatı nedir?
O belleği tvye takıp dene bakalım,görecek mi tv,görürse tv de tekrar biçimlendirip pcde dene,yine görmüyorsa çöpe atılacak bellek.
10'a da gelecek zaten bazı şeyler.3.1 olsada kursak
windows 11 makyajlı kasa 10 gibi bişey![]()
10'a da gelecek zaten bazı şeyler.
MS'de kabul etti AMD ile olan performans sorununu.
Zaten ek özellikler haricinde geçmenin anlamı yok.
Windows 10 20H2 iyidir.Beni bekliyorlarmış ilk defa amd işlemci bilgisayar aldık onda da su koyverdiler![]()
Emmi masaüstü pc de imaj hazırlıyorum başka pc ye imaj yüklüyorum sonra usb yi masaüstü pcye takıyorum görmüyor aygıt yöneticisinde görünüyor masaüstü bilgisayarıma tıklıyorum orada görünmüyor .Ama imaj yüklüyor ilginçTEKNOwest ,ben bazı bozulan usbleri tv ile formatlıyorum ,2 adet belleği geri kazandım yoksa çöp olmuşlardı diğerleri gibi ,ondan yazdım
Büyük ihtimalle usbyi "pat" diye çıkardıysan gümlemiştir bellek.
Bilgisayar'a sağ tıkla, yönet, disk yöneticisi, orada diske sağ tıkla bak derim.Emmi masaüstü pc de imaj hazırlıyorum başka pc ye imaj yüklüyorum sonra usb yi masaüstü pcye takıyorum görmüyor aygıt yöneticisinde görünüyor masaüstü bilgisayarıma tıklıyorum orada görünmüyor .Ama imaj yüklüyor ilginç