S Çevrimdışı snn.brk Yeni Üye 28 Mar 2020 3 35 28 Mar 2020 #1 Rowell amblemli olan foto’da, normalde arka fon’un simsiyah olması gerekiyordu. source 2580 yaparak fabrika ayarlarına girip renk denetimi yaptığımda sadece siyah renk’te(kırmızı gözükür) hata var. şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum.
Rowell amblemli olan foto’da, normalde arka fon’un simsiyah olması gerekiyordu. source 2580 yaparak fabrika ayarlarına girip renk denetimi yaptığımda sadece siyah renk’te(kırmızı gözükür) hata var. şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ediyorum.
S Çevrimdışı snn.brk Yeni Üye 28 Mar 2020 3 35 28 Mar 2020 #3 fikoloji' Alıntı: Adem Helvacı Genişletmek için tıkla ... çok teşekkürler. Forum sistemini hiç bilmediğim, yardım ettiğin için çok teşekkürler
fikoloji' Alıntı: Adem Helvacı Genişletmek için tıkla ... çok teşekkürler. Forum sistemini hiç bilmediğim, yardım ettiğin için çok teşekkürler
Çevrimdışı Adem Helvacı Süper Üye 17 Şub 2017 24,294 51 28 Mar 2020 #4 LVDS Soket hatası bu Bu üretimlerin klasik sorunudur. Panel bit değerleri adres satır kodları uyuşmadığı için bu hatayı yapıyorlar Servis menüden panel bitr değeri hatalı ayarlandığında da bunu yapar, lvds soket sorunu olduğunda da.
LVDS Soket hatası bu Bu üretimlerin klasik sorunudur. Panel bit değerleri adres satır kodları uyuşmadığı için bu hatayı yapıyorlar Servis menüden panel bitr değeri hatalı ayarlandığında da bunu yapar, lvds soket sorunu olduğunda da.
S Çevrimdışı snn.brk Yeni Üye 28 Mar 2020 3 35 28 Mar 2020 #5 Teknik servis’e göndermek için kargo yolu gözüktü anladığım kadarıyla. çok teşekkürler, yardım ve ilginiz için. Sağlıklı günler, herkese.
Teknik servis’e göndermek için kargo yolu gözüktü anladığım kadarıyla. çok teşekkürler, yardım ve ilginiz için. Sağlıklı günler, herkese.