Kargoyla 260tl'ye geldi. 2 gündür bir sıkıntısı olmadı. Arayüz biraz karışık geliyor ama kullandıkça alışılıyor, zaten aslında kurumsal kullanım için olduğundan bu da normaldir.
Güncelledikten sonra modemi köprü moduna alıp kurulum yaptım, Wifi ülke olarak Irak'ı bulamadığımdan Yeni Zelanda seçtim. b/g/n, 20mhz, 13. kanal'ı seçtim. Ftp sunucuyu, ssh'ı ve telnet'i kapattım; smb sunucuyu, UPnP'yi ve www-ssl'i açtım. Adguard DNS (DOH ile) kurdum. Cloud DDNS servisini ayarlayamadım, CGNAT'ta çalışıp çalışmadığını da bilmiyorum gerçi.
Samba dosya aktarımında ram kullanımı 55mb, işlemci kullanımı %10-%47 seviyesinde seyrediyor. Normal kullanımda ram 55mb'dan az, işlemci %5'den az kullanılıyor. Şimdilik 1 kablolu, 5 kablosuz cihaz bağlı.
Şöyle yapsan daha iyi olur dediğiniz yerler varsa deneyebilirim. Şu sitelere, kitaplara, youtube kanallarına bakarsan daha çok şey anlarsın derseniz yine bakmak isterim.
Yardım eden herkese, özellikle
Sota bey'e teşekkür ediyorum.
Current TX Power sekmesi şu şekilde:
1 gün sonra gelen güncelleme: Router'a takılı USB bellekteki dosyaları silindikten sonra ram kullanımı 30mb'nin altına düşüyor. Sebebini bilmiyorum, açıklamak isteyen olursa sevinirim
.