Deneyim 🔥🔥 RockTek GX1 Streamer ( Özel İnceleme ) 🔥🔥

The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,408
Bu arada almak isteyen olursa incelediğim bu cihazı eski fiyatından veririm arkadaşlar. İlgilenen olursa özelden yazsın bana 🙂

R Çevrimdışı

Russsss

Yeni Üye
19 Şub 2025
2
34
Hello, does RockTek GX1 have a color mode option YCbCr422 or RGB in the settings?

S Çevrimdışı

sadays

Aktif Üye
26 Eyl 2020
283
55
Dayanamayıp aldım bir tane bakalım izlenimlerimi yazarım gelince benim tv samsung olduğu için doby visionla işim yok zaten

S Çevrimdışı

sadays

Aktif Üye
26 Eyl 2020
283
55
Cihaz dün geldi akşam bir iftar davetindeydim gece geç döndüm sadece cihazı kurup netflix amazon ve disneyde denedim

Bir kere cihaz inanılmaz net ve parlak hatta ben hdr görüntüleri qledde dinamiğe almadan izleyemezdim bunda tvyi standarda almak zorunda kaldım parlaklık o kadar rahatsız ediyor haliyle bu parlaklık ve beyaz tonundaki fazlalık renkleri olduğundna birz daha fazla doygun gösteriyor ancak kötü mü ben beğendim ayrıca netliğe hayran kaldım yahuu nvidia filan hikaye

benim tv samsung olduğu için dolby vision sorunu beni çok enterese etmiyor zaten netflix amazon hdr ve atmos olarak sorunsuz oynuyor disnyede hdr ama ses artık atmos değil türkiyede yapacak bir şey yok

netflixte bir afr sorunu var gibi ancak izlediğim belgeselden olabilir filmlerde sorun görmedim en kötü cihaz çözünürlüğünü 23.976 yapar geçerim çok takmam

hddten de deneyeyim sesleri ve görüntü kalitesini yazarım beni şu an için gayet tatmin etti
doğrudan hiremcodan aldım whatsapp üzerinde görüşerek

şöyle bir tablo attı ödeme için

rocktek-odeme-tablosu.jpg

S Çevrimdışı

sadays

Aktif Üye
26 Eyl 2020
283
55
Usb hdd üzerinden 4k mkvlerde hdr ve true hd atmos oynatımı ok atmosu soundbara passtrough ediyor

Görüntü aynı netlikte görüntü netliğini beğendim

elimde test için m2ts dosyalar var ses formatlarını test etmeye devam edeceğim youtube'u tamamen hdr göstermesini beğenmedim görüntü çıkış ayarları medyaya bağlı değil görünüyor kimilerinin manuel kullanım hoşuna gitmez bunu düzeltmesi lazım tıpkı dolby vision hdr otomatik gösterememe sorunu gibi duruyor akşam biraz daha bakayım acaba görüntü ayarlarında atladığım bir şey mi var

Bu arada menüsünü kurcalarken gördüm dolbyv vision vs10 to HDR var altta da dolby vision vs10 to sdr var özellikle bunlar ne işe yarar denemek lazım realtek bu kadar ucuz bir oynatıcıya vs10 koyduysa gerçekten şaka gibi elimde dolby vision film yok ancak hdr ve sdr dönüşümü yapıyorsa ve vs10 motoru ile yapıyorsa bu oynatıcı bedava porjeksiyonu olan alıp denesin derim

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

sadays

Aktif Üye
26 Eyl 2020
283
55

4k dtsx sound unbound dtsX.m2ts

OK
4k mkv E.T. demosu dts-x

OK

747 Demo Dolby Atmos.m2ts

OK

Ghost in the Shell Dolby atmos mkv

OK (bunu test icin tavsiye ederim atmos hissiyatı için)

Dts hd ma ve true hd leri benim q950a ekranda göstermiyor ses alıyorum ama ne şekilde alıyorum o konuda bilgi veremem ama ses aldığıma göre alet passtrough ediyor demektir

Hd ma 7.1 test mkvsinde tüm kanallar doğru

Dts-x channel check m2tsinde de tüm kanallar doğru

Elimde iso yok o yüzden demeyemedim ancak 4k bluray remuxleri her ses formatı ile oynatıyor
Netflix Amazon ve Disney de ok daha ne istenebilir ki tabi her güzelin bir kusuru var görüntü çıkışı auto bile yapsanız hep hdr bu youtube ve sdr görüntülerde manuel çıkış ayarlamayı zorunlu hale getiriyor

Açılış yavaş ekran sdr veya hdr diye manuel her değiştirişte yeniden başlatma istiyor

Kapatma tuşuna uzun basarak tamamen kapatırsanız kırmızı ışık bayağı rahatsız ediyor kısa basıp bekleme moduna alınca açık mavi yanıp sönüyor bir müddet sonra tamamen kapanıyor ışık o yüzden bekleme modunu tavsiye ediyorum şimdilik

tespitlerim şimdilik bu kadar bu fiyata yazılım eksiklikleri beni bozmaz derseniz çok iyi bir oynatıcı sahibi olabilirsiniz

Geri
Üst Alt