Deneyim 🔥🔥 RockTek GX1 Streamer ( Özel İnceleme ) 🔥🔥

The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,451
okuduğum incelemelere göre next pro 4k, gx1 ile aynı işlemciyi kullanıyor.ve işlemci üzerinde soğutucu plaka yok , wifi anteni de eksik.cihaz bu haliyle izmir sıcağına ne kadar dayanır bilmiyorum.

nextin görüntü kalitesi Gx1 ile bire bir aynı mı .eğer öyle ise fiyatı çok ucuz olduğu için bir tane alayım diyorum.

televizyonun sony ve dolby vision var. gx1 , dv da bana şaç baş yoldurur mu, dv yi kapatıp sadece hdr ile kullanabilme imkanım olur mu

next alırsam gx1 deki dv sorununu da yaşamam diyorum .ne dersiniz
Aradaki fiyat farkı muazzam, Next Pro alıp geçin, aradaki fiyat farkına değer birşey yok.

C Çevrimdışı

cceylan

Yeni Üye
24 Ağu 2021
31
60
Next pro da alamayacağım. Oda dv li olmamasına rağmen, dv li Tv de görüntüyü bozuyor, görüntü mor yeşil oluyor muş HDR yayınlarda

Sonuç her iki cihazda da lisanslı HDR yok

The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,451
Next pro da alamayacağım. Oda dv li olmamasına rağmen, dv li Tv de görüntüyü bozuyor, görüntü mor yeşil oluyor muş HDR yayınlarda

Sonuç her iki cihazda da lisanslı HDR yok
Next Pro cihazının öyle bir sorunu yok, nerden öğrendiyseniz yanlış bilgi verilmiş. HDR zaten ücretsiz bir formattır, ücretsiz olduğu için lisanssız cihazlardada mevcuttur.

C Çevrimdışı

cceylan

Yeni Üye
24 Ağu 2021
31
60
Dh, ta next pro bölümünde cihazı satın alıpta dv li Tv ye sahip olanlar yazıyor, nexte dv yok ama dv li Tv de HDR yayında görüntü bozuluyor şu. Ekran görüntüsünde var

The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,451
Dh, ta next pro bölümünde cihazı satın alıpta dv li Tv ye sahip olanlar yazıyor, nexte dv yok ama dv li Tv de HDR yayında görüntü bozuluyor şu. Ekran görüntüsünde var
O şekilde sorun yaşayan varsa Tv ayarlarından DV'yi kapatsınlar sorun ortadan kalkacaktır. Benim Tv'de DV'li ancak böyle bir sorun yaşamadım, demek ki bazı Tv'lerde oluyor.

The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,451
Selam hocam TG den yazdım size görmediniz sanırım, tabi yazdığım kişi siz misiniz bilemedim 🙂 şimdi bu yazılımı siz denediniz mi, yüklediniz mi?

Son düzenleme:
The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,451
Bende yok geforce now ama sorun olacağını sanmam ukraynalılar iyidir bu konularda
Cihaz bendede yok şuan, yazılım denenmediği için kaldırmak zorundayım hocam, ancak kendiniz bir başlık açıp yazılımı paylaşırsanız o ayrı. Çünkü yazılım yüklendiğinde cihazlarda bir sorun olursa bunu satıcı firmada üstlenmez, cihaz garanti dışıda kalacağı için sorunlar yaşanabilir. Dediğim gibi ayrı bir başlık açıp yazılımı paylaşmak sizin inisiyatifinizde 🙂

S Çevrimdışı

serengeta

Yeni Üye
1 Tem 2021
4
48
Biri diyoki bu cihazda lisans yok,birisi hdr10+yok diyor,Diğer yayıncı arkadaş Aisr çalışmıyor bu cihazda hikaye diyor .Kime inanacağımıza şaşırdık.Ben iki kere aldım,ikisinde de iade ettim.Hdr10+yok emin oldum.Prime video da hdr10+ibaresi kesinlikle çıkmıyor.Stremiodan çıkmak istediğinizde reset atıp cihaz açılmıyor.adaptive yaparsın always olur,diğerini yaparsın diğeri olmuyor.Bu sk2 cihazını bi araştıracam,gx1 deki sorunlar yoksa cihazı alıcam.

S Çevrimdışı

sadays

Aktif Üye
26 Eyl 2020
300
55
Filmlerde var hdr10+ amazonu da yakında denerim tvyi değiştiriyorum o zaman
sadece kodiden çıkarkan donuyor hdr10+ filmlerden

S Çevrimdışı

sadays

Aktif Üye
26 Eyl 2020
300
55
Biri diyoki bu cihazda lisans yok,birisi hdr10+yok diyor,Diğer yayıncı arkadaş Aisr çalışmıyor bu cihazda hikaye diyor .Kime inanacağımıza şaşırdık.Ben iki kere aldım,ikisinde de iade ettim.Hdr10+yok emin oldum.Prime video da hdr10+ibaresi kesinlikle çıkmıyor.Stremiodan çıkmak istediğinizde reset atıp cihaz açılmıyor.adaptive yaparsın always olur,diğerini yaparsın diğeri olmuyor.Bu sk2 cihazını bi araştıracam,gx1 deki sorunlar yoksa cihazı alıcam.
ukraynalılar birebir aynı diyorlar tüm hatalarıyla

Geri
Üst Alt